Allemaal gelijkwaardig en toch allemaal verschillend

Allemaal gelijkwaardigAllemaal gelijkwaardig en toch allemaal verschillend. Het mooie en het unieke van elk levend wezen, is dat we allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn. Maar aan de andere kant ook allemaal verschillend. Zou daar over nagedacht zijn, voordat zielen op de aarde hun leven gingen leven?

Wie weet, dat zijn van die antwoorden waarbij je je heel veel kunt afvragen. Vanuit spiritueel oogpunt gezien, is daar wel degelijk een bedoeling bij. Hoe bijzonder is het, als je er bij stilstaat, dat we allemaal uniek zijn. Allemaal een eigen DNA hebben, een eigen vingerafdruk.

Maar dat we daarnaast allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn en we elkaar alleen door middel van respect voor elkaar die gelijkwaardigheid kunnen creëren. Dat op zich is al heel bijzonder en uniek! Terugkomend of dit wellicht de bedoeling is?

Ja, dat is het zeker, geeft een medium van Qmediums aan. Iedere ziel, ieder mens heeft aan alle andere mensen iets te brengen. We hebben allemaal naast onze unieke DNA, ook ieder onze eigen gaven en creatieve geest.

Dat betekent dat als jij er niet zou zijn geweest, er een hiaat zou zijn geweest. Tenslotte is alles connected met elkaar en aanvullend aan elkaar. Iedereen heeft een boodschap te brengen, met zijn eigen talenten en gaven.

Alleen zijn we hier helemaal niet van doordrongen. We schenken er totaal geen aandacht aan. Sterker nog, we verwachten eigenlijk van iedereen hetzelfde. Juist door dit te denken en te verwachten, leveren we juist die gaven en talenten in.

We durven ze niet te laten zien en toe te passen. Bang dat we versleten worden als anders en dom en gek. Terwijl juist dat wat jij aan talenten hebt, geeft een paragnost van Qmediums aan anderen aanzet om zin leven wellicht in een ader daglicht te gaan zien.

Of dat jij als je je talenten inzet, mensen kunt spiegelen. Waardoor hun leven er stukken op vooruit zou kunnen gaan. Jouw gaven en talenten zijn uniek. Dat zijn ze voor ieder mens en we zouden juist elk kind hier de ruimte in moeten geven.

De diversiteit die dan ontstaat, beeld je dat eens in. Hoe geweldig is dat! Maar wat het nog meer te weeg zal brengen, deze diversiteit. De mens zal veel meer respect voor elkaar als individu kunnen gaan opbrengen.

We zouden elkaars talenten en diversiteit accepteren en respecteren. We zouden ons er door uitgedaagd voelen. Gesprekken met anderen willen voeren, hongerig naar kennis en wijsheid. Nu is dat wel anders.

We durven niet divers te zijn. Bang om een stempel opgedrukt te krijgen, dat we anders zijn, gek doen. Het wordt echt de hoogste tijd, zegt een spiritueel consulent van Qmediums, dat we gaan leven met het onderliggende besef dat we allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn en allemaal toch verschillend.

We zouden als mens hier zo veel baat bij hebben. We zouden elkaar niet meer veroordelen over hoe we zijn. Ook verwachtingen van elkaar vallen hierdoor weg. Hoe mooi zou dat wel niet zijn. Dat je niet meer bang hoeft te zijn, jezelf te kunnen zijn.

Daar naartoe, dit pad bewandelen samen, is dat niet waar we allemaal in feite naar op zoek zijn?

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.