Andersdenkend! Graag zelfs

Andersdenkend! Graag zelfsAndersdenkend! Graag zelfs. We lezen er de laatste tijd veel over, je bent andersdenkend. Op de een of andere manier wordt dat niet gezien als normaal denkend gezien. Laten wij van Qmediums je uit de droom helpen, we denken allemaal anders.

Als je 70.000 mensen naar hetzelfde punt laat kijken, zien ze allemaal iets anders. Ze denken dus ook allemaal anders. Dat kan niet anders, anders zouden ze allemaal hetzelfde zien. Door andersdenkend in een hokje te zetten, ontstaan ongelooflijk veel problemen.

Problemen als geen begrip voor elkaar hebben, elkaar niet begrijpen, van elkaar hetzelfde verwachten. Hierdoor ontstaan weer andere problemen. Als oordelen en veroordelen. Want als jij niet hetzelfde denkt, als ik dan klopt jouw gedachte niet.

Zie je dat er iets niet klopt aan het in hokjes duwen van andersdenkenden. En dat we heel snel van dit hokje af moeten, anders gaan we op een gegeven moment allemaal ons mond houden. Wordt het wel lekker rustig, maar communicatie is het smeermiddel voor de mens.

Hoe moet je anders weten wat iemand denkt en beweegt, fijn vindt, niet fijn vindt. Noem het maar op. Zonder communicatie over van alles wat we diep van binnen voelen, wat ons raakt, vervreemden we van elkaar.

Om die reden, andersdenkend, graag zelfs. Zo kunnen we namelijk van elkaar blijven leren. Want als je weet dat we allemaal maar zo’n 20% zien van wat er te zien is, zegt medium Maria van Qmediums, wil ik dolgraag weten wat iemand anders ziet. Daar leer ik van, word ik wijzer van, doe ik kennis door op.

Daar ga ik een ander niet op afwijzen, als de anders iets anders ziet en denkt. Juist niet. Veel te mooi om te horen hoe de ander iets beleeft en hoort en ziet. Mediums en paragnosten van Qmediums zijn juist zeer ruimdenkend en begrijpen als geen ander, dat ieder mens verschillend is.

We zijn uniek, we hebben allen een eigen DNA, hoe kun je dan verwachten dat we allemaal hetzelfde denken? Het wordt tijd, zegt medium Florance van Qmediums dat we gaan beseffen, dat geen enkel mens hetzelfde is.

Hierdoor gaan we meer begrip krijgen voor elkaars zienswijze. We gaan beter naar elkaar luisteren, we gaan niet boos worden en gefrustreerd als iemand iets doet, zoals we het zelf niet zouden doen. Tolerantie zou ontstaan.

Marit, werkzaam op Qmediums als heldervoelend numeroloog vult aan, het is niet een normaal waar we naar moeten streven. We horen allemaal gevormd te worden met een goede en juiste moraal. Daarbij hoort, dat we elkaars denkwijze respecteren.

Maar ook elkaar respecteren, vult Marit aan. Daar ontbreekt het nu echt aan en weet je hoe dat komt? We krijgen niets mee over spiritualiteit, wat wijsheid is over de mens als mens. Hoe de mens denkt, is, wat de mens beweegt, hoe je als mens fijn en gelukkig kunt leven.

Alles, maar dan ook alles is tegenwoordig gericht op de buitenkant van de mens en de binnenkant is totaal niet meer belangrijk. Vandaar ook, geeft Marit aan, werk ik op de spirituele hulplijn Qmediums waar ik dagelijks mensen te woord mag staan om zichzelf weer in eigen kracht te zetten. Waardoor ze weten ik mag andersdenkend zijn.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!