Ben ik niet normaal als ik mijzelf ben?

Ben ik niet normaal als ik mijzelf ben? We roepen het regelmatig. Doe ff normaal, of is dat normaal zeg? Nou begrijp niet wat die ander doet, met andere woorden. Die doet het niet zoals het hoort. Maar wat is normaal? En ben ik niet normaal als ik mijzelf ben?

Tuurlijk ben je normaal als je jezelf bent. Nou zo natuurlijk is dat lang niet altijd. Want als ik mijzelf ben, geeft een medium van Qmediums aan, dan trek ik kleding aan die niet standaard is. Dan wil ik mijn haar roze.

Voor mij is dat normaal, dan ben ik mijzelf, maar voor de massa, die kijkt mij met vreemde ogen aan. Als ik elke dag 100 kilometer naar mijn werk fiets, dan hoor ik toch regelmatig, dat is toch niet normaal!

Maar als ik dat nou fijn vindt en bij mij hoort en past en mij energie geeft voor de hele dag. En de terugweg op de fiets er voor zorgt dat mijn hoofd leeg wordt. Is dat voor mij normaal. Ben ik niet normaal als ik mijzelf ben?

Op de ene of andere manier vinden we dat er sprake moet zijn van een normaal. Als een uiting van gedrag. Dat leren we allemaal toch, hoe je je moet gedragen? Als je je dan anders gedraagt, doe je toch niet normaal!

Laten we, van Qmediums jullie uit de droom helpen. Er bestaat geen normaal. Iedereen heeft een unieke DNA en dat zorgt er voor dat we allemaal echt verschillend zijn. We hebben alleen in de loop van de jaren een normaal ontwikkeld.

Laat dat ontwikkelde normaal ons nou allemaal voor de voeten lopen. Want het moeten, willen voldoen aan dat normaal, ben je vaak juist niet jezelf.

Je gaat je opstellen zoals de groep het verwacht. Je gaat dingen zeggen, die de ander wil horen. Zo verlies je jezelf toch, om aan een “normaal’ te willen gaan voldoen. Het normaal heeft eigenlijk de mens veel ellende gebracht.

Het is in alle lagen van de mens binnengeslopen. Hoe we moeten zijn, er uit moeten zien, hoe we moeten doen, en zelfs hoe of we moeten denken. Ook daar kunnen we horen, als er sprake is van een verschil van mening.

Zo vroeg een juffrouw aan de kinderen in de klas. Wat wil jij later worden? Een van de kinderen schreef niet een beroep op. Die schreef ik wil gelukkig worden. Het kind kreeg te horen, dat die de opdracht niet had begrepen.

Wie heeft het leven niet begrepen en wie wel? Het kind begreep het leven maar al te goed. Die dacht niet in een beroep om later uit te oefenen. Terwijl de rest dat allemaal wel dacht. Dit kind kreeg een stempel opgedrukt van niet normaal.

Terwijl juist dit kind volledig zichzelf was en de rest al in een keurslijf van maatschappelijk denken terecht gekomen was. De maatschappij glijdt steeds verder af en verwacht dat we allemaal hetzelfde zijn.

Daarom is spiritualiteit zo fijn. Die accepteert iedereen zoals die wil zijn. Nog een lange weg te gaan, om uit te komen bij spiritualiteit. Dat realiseren we ons van Qmediums en om die reden helpen we je graag bij het jezelf zijn. Dat is normaal.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.