Chronische ontstekingen spiritueel benaderen

Chronische ontstekingen spiritueel benaderenChronische ontstekingen spiritueel benaderen. Zodra we een pijntje ergens voelen, gaan de bikkels door, negeren het of nemen een paracetamol. Anderen kiezen er voor toch even langs de arts te gaan, om te horen wat ze mankeren. Vanuit spiritueel oogpunt gezien, is elk pijntje, groot of klein, een signaal van het lichaam. Wat we zeker niet moeten negeren.

Zodra je het negeert, kan het uit de hand lopen. Direct naar een arts te gaan, bij elk pijntje is ook niet nodig. Behalve als je gevoel ingeeft, dit moet ik toch echt even doen. Spiritueel consulenten van Qmediums zijn geen arts en zullen derhalve vragen over gezondheid dus ook niet beantwoorden.

Wel kunnen kwaliteitsmediums vanuit spiritueel oogpunt veel doen als het gaat om balans in je lichaam, in je leven. Ze kunnen een healing op afstand geven. En ze kunnen bijvoorbeeld ook, als jij weet dat je last hebt van chronische ontstekingen, iets voor je betekenen.

Vaak is een ontsteking een teken van overbelasting, hetzij op een orgaan, of op het gehele lichaam. De moderne mens staat eigenlijk tegenwoordig 24 uur aan. Dat kan een lichaam niet trekken. Om die reden lezen we dat tieners al in een burn out zitten vanwege psychische en maatschappelijk prestatiedruk.

Maar ook heel veel beroepsgroepen bezwijken onder druk. De werkzaamheden zijn te intens en overspannenheid ligt dan op de loer. Hierdoor kan het lichaam gaan reageren met een ontsteking. Je moet een ontsteking zien als een stagnatie in je lijf.

Iets wat je tegenhoudt om te doen bijvoorbeeld. De relatie verbreken waarin je diep ongelukkig bent. Stoppen met wachten op die ene die je zo leuk vindt. Je werk elk moment perfect willen doen. Allemaal zaken die een reactie van het lichaam kunnen geven.

Spiritueel gezien is er dan sprake van onbalans. En alles, maar dan ook alles hoort in balans te zijn. Het eten, het slapen, uitgeven van energie, grenzen stellen, communicatie, contacten die je hebt. Allemaal hierin zorgen voor een balans.

Maar aangezien spiritualiteit geen onderdeel van onze opvoeding uitmaakt, we hier dus geen kennis van hebben. En eigenlijk leren, ga gewoon door en slaap later wat meer. Want we denken dat we het daarmee oplossen.

Zijn maar weinigen bekend met een spirituele balans. Terwijl die er nou juist voor zorgt, dat je ontstekingen buiten de deur kunt houden. Ergens in je lichaam heeft zich iets vastgezet. Doordat je te druk bent, iets niet hebt verwerkt.

Hoe kun je ontstekingen voorkomen? Door altijd te zorgen voor een gezonde levensstijl. Dat is niet alleen op je eten letten en sporten. Maar ook verbonden zijn met jezelf. Weten wat belangrijk voor jou is. Wat je juist niet zou moeten doen, omdat je daar je helemaal niet fijn en gelukkig dor voelt.

Dit vraagt dus om nee te durven zeggen. Grenzen te voelen en aan te geven. Waarmee je voor een heel groot deel emoties voorkomt die zich ergens vastzetten of niet hebt verwerkt. Wil je hier nu eens meer over weten?

Kies dan op Qmediums een spiritueel consulent uit, die gespecialiseerd is in bijvoorbeeld stress, relatieproblemen. Zij kunnen jou helpen meer de verbinding met jezelf te gaan krijgen en te voelen. Wat nodig is om balans in alles te kunnen bewaren.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing