Edelstenen en Geneeskracht

Edelstenen en GeneeskrachtEdelstenen en Geneeskracht. Edelstenen zijn stenen afkomstig uit verschillende delen van de wereld en hebben ieder een unieke werking. Edelstenen hebben dan ook een geneeskrachtige werking. Zo wel spiritueel als ook fysiek. Lichaam volgt geest, zo is het gezegde en ik denk dat dit waar is. Edelstenen worden wel eens gebruikt bij een spirituele behandeling tijdens een spiritueel consult. Ook is het soms mogelijk een edelsteen te kopen. Men neemt deze dan mee naar huis en draagt de edelsteen om de nek of legt het op een speciale ruimte in huis neer.

Sommige edelstenen versterken elkaars werking. Zo zullen bergkristal, amethist en rozekwarts elkaar versterken. Zij worden ook wel de gouden driehoek genoemd. Bergkristal heeft een zuiverende werking. Amethist bevordert psychische processen. Rozekwarts zorgt voor een open hart. Samen zorgen zij voor het doorstromen van het spiritueel kanaal en zullen zij psychische blokkades weg halen.

Edelstenen vind je in allerlei soorten en maten en elke steen heeft zijn eigen werking. In winkels waar men edelstenen verkoopt zal men je uit kunnen leggen welke steen waarop werkt en wat je hiermee kunt bereiken. De kracht van een bepaalde steen oefent invloed uit op je energie en je lichtlichaam en zal via de universele energie die door je heen stroomt jou vertellen wat je moet weten, opruimen wat verwijderd kan worden en of bijvoorbeeld je chakras spiritueel reinigen. Zij kunnen ook donkere stukken aan het licht brengen maar ook bijvoorbeeld angsten. Tevens kunnen zij je beschermen tegen invloeden van buiten.

Sommige mensen reageren heftig op de trilling van een bepaalde steen. Dat is niets om je zorgen over te maken. Er is op dat moment iets in je wat gezien wil worden. Omarm dat dan ook. Edelstenen kun je plaatsen op bepaalde gebieden van je lichaam, op gevoel, maar ook in de buurt van je chakras. Deze werken dan door op dat gebied en zullen precies hetgeen brengen wat nodig is op dat moment. Probeer je dan ook geen zorgen te maken, maar stel je open en stem je af op de trilling van de steen. Alles is aanwezig, op de juiste tijd, op de juiste plaats ook voor jou. Er zal je niets overkomen. Daar mag je op vertrouwen. Edelstenen koop je op gevoel. Je kunt invoelen op de energie van een bepaalde steen door deze op je hand te leggen.

De energie zal dan door je heen stromen en de informatie die je nodig hebt zul je ontvangen. Ook kun je voelen waar een steen op werkt op dat moment. De juiste steen zal jou aantrekken. Op het moment dat je die steen ziet die voor jou werkt op een bepaald moment zul je de steen mooi vinden. Of willen voelen. Andersom kan ook, je zoekt op een werking van een bepaalde steen die je nodig hebt op dat moment in jou proces en komt dan de juiste steen tegen. Spirituele mensen hebben vaak meerdere edelstenen in huis, soms zelfs meerdere in een ruimte of dragen deze in de vorm van sieraden. Bijvoorbeeld een ring of een ketting. Goed naar je gevoel luisteren bij de aanschaf van een edelsteen is daarom erg belangrijk en dat is ook al weer mooi meegenomen in je spirituele proces. Ook hierdoor leer je beter luisteren, of voelen.

Edelstenen moeten soms gereinigd worden. De manier waarop je dat doet is per steen verschillend. De ene steen leg je onder de zon, de andere juist weer onder de maan en weer anderen stop je gewoon in een pot aarde. Informeer daar goed naar om de optimale werking van de steen te kunnen blijven voelen. Edelstenen kunnen ook huizen reinigen en auras opschonen. Zij kunnen blokkades zichtbaar maken en pijnklachten verminderen.
Ik noemde al de rozenkwarts, amethist en bergkristal maar er zijn vele soorten edelstenen. Zo is er bijvoorbeeld aquamarijn, citrien, opaal, barnsteen, diamant, jaspis, saffier, topaas, rookkwarts, diamant, lapis, celestiet, seleniet, granaat, obsidiaan en nog veel soorten. Ook bestaan er half edelstenen en mineralen.
Celestiet wordt gebruikt voor een heldere communicatie. Daarom zou dat bijvoorbeeld een goede steen zijn om in je huiskamer te leggen, maar ook een spiritueel medewerker zou deze op zijn of haar werkplek kunnen leggen om zo de communicatie te bevorderen.

Turkoois heeft de eigenschap energie te geven maar ook zaken te versterken. Het is een krachtige steen. Barnsteen is in te zetten bij relaties. Ook zuivert deze steen en beschermd. Je kunt edelstenen uitzoeken op je sterrebeeld, maar ook op je chakras. Elke chakra kent zijn eigen edelsteen.
Zo zijn er dus vele soorten en in veel verschillende vormen. Het is zaak naar je gevoel te luisteren en je te openen.

Heb je vragen over edelstenen? Er zijn in ons land verschillende winkels maar ook onze consulenten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.