Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Edelstenen en Geneeskracht

Edelstenen en GeneeskrachtEdelstenen en Geneeskracht. Edelstenen zijn stenen afkomstig uit verschillende delen van de wereld en hebben ieder een unieke werking. Edelstenen hebben dan ook een geneeskrachtige werking. Zo wel spiritueel als ook fysiek. Lichaam volgt geest, zo is het gezegde en ik denk dat dit waar is. Edelstenen worden wel eens gebruikt bij een spirituele behandeling tijdens een spiritueel consult. Ook is het soms mogelijk een edelsteen te kopen. Men neemt deze dan mee naar huis en draagt de edelsteen om de nek of legt het op een speciale ruimte in huis neer.

Sommige edelstenen versterken elkaars werking. Zo zullen bergkristal, amethist en rozekwarts elkaar versterken. Zij worden ook wel de gouden driehoek genoemd. Bergkristal heeft een zuiverende werking. Amethist bevordert psychische processen. Rozekwarts zorgt voor een open hart. Samen zorgen zij voor het doorstromen van het spiritueel kanaal en zullen zij psychische blokkades weg halen.

Edelstenen vind je in allerlei soorten en maten en elke steen heeft zijn eigen werking. In winkels waar men edelstenen verkoopt zal men je uit kunnen leggen welke steen waarop werkt en wat je hiermee kunt bereiken. De kracht van een bepaalde steen oefent invloed uit op je energie en je lichtlichaam en zal via de universele energie die door je heen stroomt jou vertellen wat je moet weten, opruimen wat verwijderd kan worden en of bijvoorbeeld je chakras spiritueel reinigen. Zij kunnen ook donkere stukken aan het licht brengen maar ook bijvoorbeeld angsten. Tevens kunnen zij je beschermen tegen invloeden van buiten.

Sommige mensen reageren heftig op de trilling van een bepaalde steen. Dat is niets om je zorgen over te maken. Er is op dat moment iets in je wat gezien wil worden. Omarm dat dan ook. Edelstenen kun je plaatsen op bepaalde gebieden van je lichaam, op gevoel, maar ook in de buurt van je chakras. Deze werken dan door op dat gebied en zullen precies hetgeen brengen wat nodig is op dat moment. Probeer je dan ook geen zorgen te maken, maar stel je open en stem je af op de trilling van de steen. Alles is aanwezig, op de juiste tijd, op de juiste plaats ook voor jou. Er zal je niets overkomen. Daar mag je op vertrouwen. Edelstenen koop je op gevoel. Je kunt invoelen op de energie van een bepaalde steen door deze op je hand te leggen.

De energie zal dan door je heen stromen en de informatie die je nodig hebt zul je ontvangen. Ook kun je voelen waar een steen op werkt op dat moment. De juiste steen zal jou aantrekken. Op het moment dat je die steen ziet die voor jou werkt op een bepaald moment zul je de steen mooi vinden. Of willen voelen. Andersom kan ook, je zoekt op een werking van een bepaalde steen die je nodig hebt op dat moment in jou proces en komt dan de juiste steen tegen. Spirituele mensen hebben vaak meerdere edelstenen in huis, soms zelfs meerdere in een ruimte of dragen deze in de vorm van sieraden. Bijvoorbeeld een ring of een ketting. Goed naar je gevoel luisteren bij de aanschaf van een edelsteen is daarom erg belangrijk en dat is ook al weer mooi meegenomen in je spirituele proces. Ook hierdoor leer je beter luisteren, of voelen.

Edelstenen moeten soms gereinigd worden. De manier waarop je dat doet is per steen verschillend. De ene steen leg je onder de zon, de andere juist weer onder de maan en weer anderen stop je gewoon in een pot aarde. Informeer daar goed naar om de optimale werking van de steen te kunnen blijven voelen. Edelstenen kunnen ook huizen reinigen en auras opschonen. Zij kunnen blokkades zichtbaar maken en pijnklachten verminderen.
Ik noemde al de rozenkwarts, amethist en bergkristal maar er zijn vele soorten edelstenen. Zo is er bijvoorbeeld aquamarijn, citrien, opaal, barnsteen, diamant, jaspis, saffier, topaas, rookkwarts, diamant, lapis, celestiet, seleniet, granaat, obsidiaan en nog veel soorten. Ook bestaan er half edelstenen en mineralen.
Celestiet wordt gebruikt voor een heldere communicatie. Daarom zou dat bijvoorbeeld een goede steen zijn om in je huiskamer te leggen, maar ook een spiritueel medewerker zou deze op zijn of haar werkplek kunnen leggen om zo de communicatie te bevorderen.

Turkoois heeft de eigenschap energie te geven maar ook zaken te versterken. Het is een krachtige steen. Barnsteen is in te zetten bij relaties. Ook zuivert deze steen en beschermd. Je kunt edelstenen uitzoeken op je sterrebeeld, maar ook op je chakras. Elke chakra kent zijn eigen edelsteen.
Zo zijn er dus vele soorten en in veel verschillende vormen. Het is zaak naar je gevoel te luisteren en je te openen.

Heb je vragen over edelstenen? Er zijn in ons land verschillende winkels maar ook onze consulenten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.