Het leven is niet zoals het hoort te zijn

Het leven is niet zoals het hoort te zijnHet leven is niet zoals het hoort te zijn, het leven is zoals het is. Weet je waar we allemaal op nat gaan, geeft medium Clarisa van Qmediums aan. Dat we vinden dat het leven er op een bepaalde manier hoort te zijn. Dat kan helemaal niet. Hoe hoort het leven dan te zijn?

Rustig, overzichtelijk, fijn, geen stress, geen drukte, fijne partner, kinderen die het goed doen, een baan. En vooral nergens over na hoeven denken. Heerlijk. Maar dat kan toch, geeft medium Merel van Qmediums aan.

Dan heb jij makkelijk praten, zo makkelijk is het niet. Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden en die moeten. Daar krijg je vanzelf kopzorgen van. Maar ben je dan niet bezig te zoeken, naar hoe het leven hoort te zijn?

Neem je dan het leven zoals het is, vult paragnost Bob van Qmediums aan? In feite niet. De werkelijkheid van het leven wil je eigenlijk ontvluchten. Dus ben je bezig het leven te willen laten zijn, zoals het hoort te zijn.

Daar heb je een bepaald beeld bij, maar met name een gevoel, vult medium Von van Qmediums aan. Dat is het namelijk waar je naartoe wilt en mee bezig bent. Je wilt iets voelen. Kijk maar wat je hierboven aangegeven hebt.

Dat voelen, kan dat er pas zijn, als je alles hebt gedaan, wat moet! Dat gevoel kan er altijd zijn. Ook als je dingen moet doen. Dat voelen staat namelijk los van alles. Het is namelijk de manier hoe jij omgaat met het leven.

Dat zal het verschil gaan maken, geeft medium Roos van Qmediums aan. De manier waarop jij met het leven omgaat. Als je eerst gaat hollen, zorgen dat alles gereed is. Ja dan zal het leven nooit zijn zoals het er hoort te zijn.

Het leven is er zoals het is, elke dag en de manier waarop jij het elke dag beleeft, daarmee kun je zelf het leven maken of breken. En ja, geeft medium Roos aan, de meeste mensen weten dit niet en leven dus niet het leven zoals het feitelijk is.

Ze hebben de rust in zichzelf niet, ze moeten eerst van zichzelf van alles. Pas dan. En hoe heb je dan die tijd doorgebracht? Heb je er van genoten, was je vol aanwezig. Of was je in je hoofd alweer bezig met het volgende.

Dat laatste, dat is zoals velen het leven leven en weet je hoe dat komt? We krijgen niets mee over het spirituele, de bewustzijn, de manier van in het leven staan. Hoe het leven op een fijne manier te leven.

In feite ben je constant ergens naar op zoek. Naar een bepaald gevoel, zoals we eerder al aangaven. Dat gevoel kan er elke seconde zijn, als jij dat maar wilt toelaten. Denk niet dat je als je met pensioen gaat, het eindelijk voelen gaat.

Je brein, je geest staat verkeerd afgesteld, zegt medium Merel. Die wil iets, die moet iets en geniet niet van de reis die je aan het maken bent. Een prachtige reis die jouw ziel op het aardse mag volbrengen.

Ga je ziel eens koesteren, en zie elke seconde als een puur en prachtig moment. Weet je dat je dan spiritueel bezig bent. En een leven leidt in plaats van lijdt.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!