Hoe kom je over het verleden heen?

Hoe kom je over het verleden heen?Hoe kom je over het verleden heen? Pijn voel je, afgewisseld door boosheid, verdriet, verlating. Hoe is het mogelijk dat dit is gebeurd? Werkelijk je hele leven op zijn kop en niet door jouw schuld hè. Jij wilde dit niet. Die ander. En zo ratelen gedachten door, 24 uur per dag.

Soms zou je willen dat ze stopten, die gedachten met al die bijbehorende emoties en gevoelens. Je bent vergeetachtig, dan kun je jezelf wel iets aandoen en wat denk je van die slapeloze nachten. Ze breken je zo op.

Klaar wil je er mee zijn, met dat verleden, weg er mee. Lat het stoppen, alsof het er nooit is geweest. Hoe kom je over het verleden heen? We gaan te rade bij een paragnost van Qmediums, die hebben altijd hele goede inzichten en tips voor de cliënten die hun consulteren.

Die willen ze vast en zeker met ons delen, de gouden tips, hoe je over je verleden heen kunt komen.

We vragen paragnost Thea, te vinden onder boxnummer 141, welke adviezen zij kan meegeven. Kijk, zegt Thea, paragnost werkzaam bij Qmediums.

Je verleden blijft je in principe net zo lang parten spelen, totdat je de lessen er uit hebt gehaald. Dus, als je die er niet uithaalt, kom je niet van je verleden af? Nee, zeker niet. We worden geleid, door het universum.

Die geeft ons signalen op ons pad. Die willen niet dat wij lijden hier op het aardse. Die verlangen van ons dat we hier ons leven leiden. Het universum zal net zo lang, liefdevol zijn, totdat jij de bewustzijn krijgt.

Iedereen komt er overheen. Een aantal daargelaten, die willen zelf niet. Dat noemen wij spiritueel, jonge zielen. Die komen nog terug om in een volgend leven, de lessen te mogen leren. Zodra je eigenlijk toelaat, dat liefde jou wil leiden.

Dat je beseft dat dat datgene is, wat je als mens als enige nodig hebt, laat je los. Laat je het verleden, alle gedachten er over, alle emoties, los. Je zegt dus, paragnost Thea, dat liefde er voor zorgt, dat je het verleden kunt loslaten.

Zeg je hiermee dan, zoek snel een partner, want dan kom je over je verleden heen? Nee, dat is wat de mens er bij invult. Liefde, spiritueel gezien, is iets geheel anders, dan de mens er over denkt en waardoor die in feite lijdt als mens.

Het lijden is namelijk helemaal niet nodig. Dat doet de mens zichzelf aan. Ieder mens wordt geboren met liefde in zich voor zichzelf. Daarmee kun je de hele wereld aan. Als de mens dat zou meegeven aan elkaar, stopt het lijden.

De liefde van ieder mens is met elkaar verbonden, we kunnen het dus heel mooi delen. Maar we doen elkaar eigenlijk veel meer pijn, omdat we de liefde voor onszelf niet leren kennen. Zodra je de liefde voor jezelf gaat toelaten, kom je over het verleden heen.

Het is namelijk niet de pijn van een scheiding, verlies van een partner. Het is pijn uit je kindertijd die je tart. Dus je zegt, paragnost Thea van Qmediums, dat de pijn die een mens lijdt, na een verbroken relatie, niet door de verbroken relatie is ontstaan, maar al ver daarvoor?

Inderdaad, je hebt als kind jezelf in moeten leveren. Dat deed je dus ook inde relatie!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.