Hoe machtig je ook bent niets is machtiger dan de liefde

Hoe machtig je ook bent niets is machtiger dan de liefdeHet is niet tastbaar, het is niet zichtbaar, en toch is het er overal en altijd en zwaait de belangrijkste scepter waar dan ook, wanneer dan ook. Het is het machtigste wat er is en ongrijpbaar. Dat maakt het zo machtig. Niets kan er tegenop, hoe machtig je ook bent, in welke vorm dan ook.

Alles valt er bij in het niet, dat moment dat je de liefde in je voelt, zoals velen zeggen, met geen pen te beschrijven. Als je het voelt, dan weet je ook dat er niets tegenop kan, dat het op alle fronten zaligmakend is. Dat je er niets voor nodig hebt, om het te voelen en dan begrijp je, doorzie je grootsheid van de liefde.

Dat mogen voelen, geeft zo enorm veel rijkdom, er zijn er maar weinig die dat ultieme gevoel tot zich kunnen nemen. Het zijn vaak diegenen die heel hard hebben geleden eerst, net alsof het je dan is gegund. Niets is minder waar, de liefde kent geen wetten en regels, van pas dan…

Liefde in al zijn glorie zal nooit en te nimmer iemand pijn doen, nooit. Het is de mens zelf die de pijn in de liefde opzoekt, elke keer weer en zich hecht aan die liefde die pijn doet. Bezitterig noemt de liefde dat zelf, maar de liefde laat je je gang gaan, je hebt het nodig, voordat je liefde in vrijheid kunt ervaren. De mens is nog lerend en hecht eerst waarde aan hele andere zaken en belangen.

Het moet eerst zichzelf ten gronde richten, voordat die het principe van echte liefde begrijpt en op de juiste manier tot zich kan nemen. Want het begrijpen en het weten, daar van zegt iedereen die een Mastermedium consulteert, ja ik weet het. Maar het is zo moeilijk om er te blijven, om het te laten beklijven. Te bevatten.

Zou de liefde dan eerst een spel met ons spelen, zou het ons dan eerst op de proef willen stellen? Nee hoor, liefde kent geen beproeving, geen spel, die is oprecht en puur. Het is de mens die de puurheid en oprechtheid eerst negeert en om die reden keihard valt. Ondertussen liefde niet willen zien en willen aanvaarden. Er tegen in gevecht gaan, de verkeerde mensen willen blijven vasthouden. Maar eigenlijk zijn het dezelfde mensen als diegene die er mee in gevecht zijn. Ze zijn er allebei mee in gevecht, ze weten nog niet beter.

Dat komt wel, want elke dag leren we bij, elke dag groeien we naar liefde toe. Daar zorgt de liefde zelf voor en hoeven we niets voor te doen. En toch doe je het allemaal zelf. Door elke keer opnieuw je neus te stoten. Door elke keer opnieuw een partner toe te laten en de liefde voor jezelf te negeren. Je er aan te gaan hechten, zonder de tijd te nemen of dit wel echte liefde is.

De liefde is het machtigste wat er is, het stijgt boven werkelijk alles en iedereen uit. Allemaal moeten we er op een gegeven moment aan gaan geloven, dat de liefde ons op een verkeerde manier in de greep heeft. Dat we dachten dat alles draaide om de liefde van een ander, om bezit. Daar deden we ons best voor, hebben we naar gezocht en uitgekeken.

Daar hebben we ons aan verbonden, die hebben we vertrouwt, we hebben ons er aan gecommitteerd, omdat we dachten dat de liefde er in zijn zuiverste vorm was. Maar we komen er achter, door tegenslag, dat die liefde pijn geeft en toch niet zo oprecht bleek te zijn, als we eerst dachten.

Dan worden we eerst boos op de ander, dan gaan we die ander haten en kunnen we die wel iets aandoen. Dan worden we geconfronteerd met de pijn uit onze kindertijd en dan komen we erachter wat echte liefde is.

Dan stoppen we met haten, dan gunnen we iedereen wat we zelf ervaren, hoe machtig echt liefde is. Dan willen we de boodschap rond spreiden en daar hoeven we niets voor te zien. We hoeven alleen maar liefde te zijn.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.