Hoe verloren kun je je voelen

Hoe verloren en eenzaamHoe verloren kun je je voelen. Hoe eenzaam en verloren kun je je voelen als niemand je begrijpt.
Ook al doe je nog zo hard je best, het lijkt maar niet te lukken om de juiste woorden te vinden.
Leven kan heel oneerlijk lijken als je steeds het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.
Je voelt je onbegrepen en genegeerd toch doe je in jouw gevoel alles goed maar je loopt steeds opnieuw tegen een dichte deur.

Wat moet dat lastig zijn als je zo jezelf tegen komt en hoe pijnlijk zal dit zijn voor jou.
Maar klopt het wel dat je deze gedachten hebt?
Is er misschien toch een beetje onderzoek nodig om eens te kijken naar de werkelijke oorzaak?
Regelmatig hoor ik mensen klagen over de slechte communicatie met elkaar.
En het is ook zo dat men de oorzaak dan bij vaak de ander neer legt.

Maar is dat wel echt zo lieve mensen, is het niet zo dat het verhaal twee kanten heeft net zoals alles twee kanten heeft?
We weten allemaal dat ‘’de toon de muziek maakt’’ en dat er maar weinig nodig is om een misverstand te creëren.
Duidelijk en helder communiceren is niet iedereen gegeven. Maar het zou wel heel goed helpen als we wat meer begrip voor elkaar kunnen opbrengen.
Alles staat of valt met begrip en respect in een gesprek tot elkaar.
Maar als er onbegrip is en er blijft een deur gesloten dan is het erg lastig om helderheid te scheppen.
Het is eigenlijk heel simpel als je een paar regels volgt en je daar dan ook steevast aan houdt.

Bij boosheid en te veel opwinding is een gesprek niet mogelijk.
Bij verdriet en frustratie is er ook geen rustig gesprek mogelijk, en het is ook niet mogelijk om na een woede-uitval met elkaar in gesprek te gaan.
Het beste is om elkaar even een poosje met rust te laten en de dingen op te schrijven waar je later over wil praten.
Als de gemoederen wat rustiger zijn en je kan elkaar weer onder ogen komen zonder dat er boosheid opvlamt als je elkaar weer ziet, dan is het mogelijk om weer met elkaar in communicatie te gaan. Dan is de adrenaline gezakt en kun je weer een gesprek met elkaar voeren.

Leren communiceren met elkaar is lastig als je zelf het idee hebt dat je het goed doet.
Maar als je voortdurend tegen dezelfde dingen aanloopt bij anderen dan is het wellicht niet zo voor de hand liggend dat het altijd aan de ander ligt!?
Ieder heeft zijn eigen bevingswereld dat is nu eenmaal een feit, maar als we gehoord willen worden dan is het echt van belang om eerst en vooral elkaar te laten uitpraten.
Ook is het fijn om niet steeds in te breken als de ander aan het woord is, en vooral niet steeds je geduld te verliezen.
Soms is het nog niet echt doorgedrongen tot de ander wat voor jou wel heel duidelijk is en voel je daar irritatie over.
Laat het dan geen halszaak worden en probeer niet de ander te overrulen dat geeft maar meer strijd. In dat geval stop je het gesprek en zet je het na een tijdje weer verder.

Het is lastig , en zeker als je met veel emotie zit om jezelf op een heldere manier te uiten.
Wacht tot je rustig bent en tel even tot 10 in jezelf.
Neem even de tijd om te antwoorden als je niet direct bij je gevoel kan komen en praat dan rustig verder.
Maar vooral maak er geen strijd van wie er gelijk heeft.
Wij mensen hebben allemaal gevoelens en soms zijn dat liefdevolle gevoelens maar het kan ook zo zijn dat het heel boosaardige gevoelens zijn, en wij allen willen maar één ding in onze boosheid en dat is ons gelijk halen.

En dat is het hele punt, we kunnen niet altijd gelijk hebben.
En daar zit heel vaak ons pijnpunt omdat we zeker weten dat we gelijk hebben.
Frustratie, emotie, paniek, angst en alles wat een mens kan voelen aan gevoel komt dan omhoog.
Maar als we leren om onszelf te zien zoals we werkelijk zijn met onze goede en minder goede kanten, dan weten we ook dat we niet altijd ons gelijk kunnen halen, en kunnen we in een gesprek blijven openstaan voor onze gesprekspartner.

Op deze manier hoef je jezelf niet meer verloren te voelen en kan er zeker meer begrip zijn voor elkaar en zo heb je een win-winsituatie.

Als je behoefte voelt om eens te chatten met mij hierover omdat je jezelf voelt vastzitten in een soortgelijke situatie neem dan contact op met mij of de collega’s van de lijn. Ikzelf zit bij
Paragnost- eddie op box 68 en op top-paragnosten box 52

Warme groet,

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.