Kwaliteit mediums voor een goed advies

Jungiaanse tarot

Ondanks de diverse manieren in het gebruik maken van kaarten, blijft kaartlezen een instinctief proces. In het Jungiaans tarotspel worden 36 kaarten gebruikt die elk een ander aspect van de archetypen vaststelt. Jung was een schitterend psycholoog en mysticus.Jungiaanse tarot. Ondanks de diverse manieren in het gebruik maken van kaarten, blijft kaartlezen een instinctief proces.

In het Jungiaans tarotspel worden 36 kaarten gebruikt die elk een ander aspect van de archetypen vaststelt. Jung was een schitterend psycholoog en mysticus.
Deze kaarten bieden een eenvoudig, maar heel effectieve manier om de geheimen van het verleden, heden en toekomst te ontrafelen.
De archetypen die op de kaarten zijn afgebeeld begeleiden ons door het onderbewustzijn zodat we het leven beter kunnen begrijpen en oplossingen vinden voor problemen en vragen.
Om te begrijpen op welke manier de Jungiaanse tarot werkt, is het belangrijk te begrijpen wat archetypen zijn, want dit is een van Jungs belangrijkste bijdragen aan ons begrip van de menselijke geest.
Heel eenvoudig : het gaat om fundamentele, niet aangeleerde aspecten van de geest, die afkomstig zijn van het ‘collectief onderbewustzijn’.
Die vertegenwoordigt de diepste laag van ieders geest en staat uit de algemene ervaring van een ras zoals die in de loop van generaties is doorgegeven. Het is dus de gemeenschappelijke geest van de mensheid in verleden, heden en toekomst.
Jung omschrijft archetypen als systemen van bereidheid tot actie en tegelijkertijd beelden en emoties. Die komen voort uit de hersenstructuur: ze zijn het psychische aspect ervan.
Op een persoonlijk niveau ervaart elkeen deze archetypen hetzelfde namelijk als de neiging om op een bepaalde manier te denken.
Jung onderzocht het onderbewustzijn als zoals dit tot uitdrukking komt in fantasieën, dromen en zelfs waanvoorstellingen.
Hij trok de conclusie dat iedereen deze gedachte- en gedragspatronen ervaart als motieven, zoals de schaduw, de wijze oude man, het kind, de moeder en de maagd enz.

Hoe kunnen we de archetypen ervaren?
Met de Jungiaanse tarotkaarten kunnen we meer kennis over onszelf en anderen verkrijgen omdat de archetypen universeel zijn en zich in de geest van iedereen bevinden. We benaderen de archetypen op alle niveaus, in onszelf en de omwereld.
De eerste archetypen die we tegenkomen zijn de autoritaire figuren die ons hebben opgevoed, meestal onze ouders.
Onze relatie met hen illustreert de perceptie die we allemaal hebben aan het begin van ons leven namelijk die van een schijnbaar veilige en solide buitenwereld, waarbij we ons ( nog) niet realiseren dat deze buitenwereld belichaamt wat binnen in ons leeft. We maken ons zo de essentie eigen van wat deze eerste autoriteitsfiguren ons meegeven. Onvermijdelijk.
Voor velen is het herkenbaar angst te voelen om fouten te maken en bij wijze van spreken, straf te krijgen, veroordeeld te worden. De werkgever die je een standje geeft, een opmerking maakt waarbij je je herinnert dat je vader/ moeder/ leraar … op soortgelijke wijze reageerde. Projectiemechanismes schieten in werking en je ervaart je werkgever als een kopie van je vader/ moeder/ leraar…

Waarom met archetypen werken?
Jungiaanse kaarten helpen ons ons ware lotsbestemming te ontsluiten.
Wanneer archetypen ons bewustzijn binnendringen zonder geïntegreerd te zijn, hebben ze een verslavend/ destructief effect op ons leven en onze persoonlijkheid. Ze maken het ons moeilijk te veranderen en we blijven voor de rest van ons leven in dezelfde patronen vastzitten.
Het effect van een archetype is nooit willekeurig, maar hangt af van de mate waarin hij in het verleden in ons bewustzijn is geïntegreerd.
Indien we in staat zijn een archetype in onszelf te erkennen en te integreren, kan er zeker een krachtige transformatie/ metamorfose plaatsvinden.
Dieper hierop inkijkend worden we in contact gebracht met verloren gegane doelen, vergeten talenten en helpt een uitweg te zoeken uit een moeilijke periode.
Onze geest heeft echt veel meer invloed op ons ‘lot’ dat we ons kunnen voorstellen.
De kaarten representeren de archetypen en fungeren als herkenningspunten tijden onze innerlijke en uiterlijke reis.
Eenmaal we tot inzicht en besef zijn gekomen, kunnen we ons leven in balans brengen.
Nog even dieper inkijkend stemmen we ons tijdens die mystieke proces af op onze innerlijke stem- onze innerlijke leraar. De eerste stap naar spirituele volledigheid tijdens de reis van zelfonderzoek en zelfrealisatie ( die Jung ‘individualisatie’noemt) is gezet.

Hoe diep is diep?
De Jungiaanse tarotkaarten hebben veel betekenislagen, net als onze geest op verschillende bewustzijnsniveaus werkt.
Deze kaarten kunnen gebruikt worden voor eigen inzicht in een persoon of situatie of voor een heel specifiek advies over een huidig probleem.
In het zoeken naar inzichten dienen we de kaarten op een contemplatieve manier te benaderen. ( passief)
Bij specifieke adviezen is de aanpak actief.

Transformatief effect
Het Jungiaans antwoord op vragen die betrekking hebben op tijd is uiteindelijk altijd: ‘ Wanneer bij jou de innerlijke transformatie heeft plaatsgevonden ‘. Onder meer om die reden is het voorspellen van tijd in onder andere relatievragen quasi onmogelijk. Het verlangen naar een partner kan heel sterk zijn, doch als je hart nog niet geheald is van de pijn uit het verleden en je hart niet open staat, is het aantrekken van een nieuwe geliefde moeilijk. Het willen van een relatie is één ding, je hart helemaal openstellen, kwetsbaar en ont-vankelijk is een ander verhaal.
Jungiaanse tarotkaarten laten ons meer zien dan we ons kunnen voorstellen. Ik ervaar deze kaarten als een manier om diepere lagen- die nog niet onder het stof vandaan zijn gehaald – aan de oppervlakte te brengen, te voelen en te doorleven. Transformatie is een levenslange weg, waar we nooit klaar mee zijn. Hoe dieper we durven afdalen, hoe vervulder ons leven kan worden.
‘ De kosmische winden, de met sterren bezaaide hemel en de wateren van de ruimte gaan door mijn ziel. Ook al heeft mijn huis vaste muren, ik ben niet aan de aarde gebonden ‘.

Mieke
www.miekecoigne.com

Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min