Lichtwerkers blijf in jezelf geloven

Lichtwerkers blijf in jezelf gelovenLichtwerkers blijf in jezelf geloven. In deze tijd worden wij mensen danig op de proef gesteld en uit eigen ervaring weet ik dat dit behoorlijk pittig kan zijn.
Onze lessen als lichtwerkers zijn uiteraard nodig om datgene te ervaren.
De herkenning die we voelen als we mensen onze hulp aanbieden is duidelijk.
Alles is ook volgens dit plan gegaan. Lichtwerkers zijn hier neergezet op de aarde om al deze zware lessen te begrijpen en te doorworstelen.
Door te herkennen in anderen wat wij zelf hebben ervaren kunnen wij de inzichten doorgeven om mensen te helpen in hun transformatie.

Wat wij ervaren en hebben gevoeld is dat er maar één waarheid is en dat is de waarheid van het licht.
De spirituele waarheid vormt het fundament van alle religies en iedereen heeft een crisis nodig in het leven om de waarheid over het bestaan te weten te komen.
Als deze ervaring uitblijft dan kan de mens te zelfgenoegzaam worden en verzinkt men in de illusie van de 3e dimensie.

Een crisis veroorzaakt emotionele pijn en dwingt mensen naar binnen te keren voor antwoorden.
De antwoorden zijn in elk mens te vinden, maar vele mensen ontwijken de antwoorden die wel degelijk te zien en te horen zijn.
Angst zal overheersen en men vlucht in de illusie van het daagse bestaan. Men neemt Struisvogelgedrag aan om de confrontatie maar niet te hoeven aangaan. Dit is dus letterlijk en figuurlijk de kop in het zand steken.
Ook lichtwerkers blijven leren en dienen open te blijven staan voor de lessen die nog steeds op hun pad komen. Niemand is klaar met leren. We blijven onze lessen op ons bordje krijgen tot we de overgang naar huis gaan maken.

Deze zeer zware tijd waar we nu doorheen gaan geeft ons de mogelijkheid om alles wat niet meer past te elimineren.
We mogen schoon schip maken met de dingen waarvan we het gevoel hebben dat het niet meer werkt.
Het leven op aarde is harder en harder geworden en de mens staat onder zware spanning.
Zowel in relaties tot anderen als de relatie tot onszelf is er veel werk aan de winkel.

In spiritland is er helaas nog geen éénheid en wordt er jammer genoeg nog steeds met twee maten gemeten.
Degene die denken al klaar te zijn met hun lessen en niet meer openstaan voor anderen, en degene die denken dat er alleen maar mag worden gemeten met hun eigen meetlint.
Die mensen vergissen zich. Ook ik weet nog steeds niet alles ‘’ dat zou ook niet kunnen, want dan was ik immers al opgestegen’’.
Maar wat ik wel weet, ‘’en dat is een heel diep weten’’ is dat alles wat we zien en beleven door onze eigen ogen wordt gezien als onze waarheid.

‘’En daar zit de trigger voor vele anderen’’. ‘’
Je hebt alleen je eigen waarheid . ‘’
Er is niet zoiets als ‘’de waarheid ‘’.
Als die waarheid anderen geen pijn doet en anderen in respect en liefde kan benaderen en als we de spirituele wetten goed verkondigen dan is er niets mis mee om je waarheid te verkondigen.
Het gaat dan immers om liefde, respect voor al het leven, harmonie, vrede en samenzijn in de liefde en het licht ”van de Ene”.
En vergeet nooit dat de grootste emotionele behoefte van de mens is dat hij/zij zich gewaardeerd wil voelen.

Stop nooit met in jezelf te geloven ondanks wat anderen erover zeggen.
Neem verantwoording voor alle aspecten voor je leven en zadel anderen niet op met jouw pijnen.
Alle pijn en teleurstelling maakt een krachtiger mens van je, en eindig de gedachte dat je anderen de schuld moet geven.
Er is slechts groei en dat maakt groeipijnen. Leer om anderen te helpen als zij je nodig hebben en luister naar je innerlijke leiding.

Ook wij zijn mens en hebben elkaar nodig op de aarde om onze taak samen te vervullen.
Vanuit mijzelf kan ik alleen maar zeggen ‘’heb je naaste lief als jezelf , ’als je jezelf lief hebt dan weet je hoe dat voelen moet’’.
Maar wees voorzichtig met degene die je de illusie intrekken van liefde ‘’die slechts gebaseerd is op het ego’’.
Dit is de valkuil van vele helpers op aarde ‘’achter het masker schuilt de ware gedaante’’.
Leer om achter het masker te kijken en weet dat velen nog aan het begin staan van de verandering.
Wees en blijf bewust, er is zoveel wat we echt nog niet weten.
Weet dat alles een bedoeling heeft en vertrouw op je innerlijk kompas, dat is het enige wat je de weg kan wijzen.

In liefde en het allesomvattende licht,
Hartegroet,
Lis

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen