Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediums consulenten

Mediums en consulenten kunnen de kracht van spirituele communicatie gebruiken om in contact te komen met persoonlijke gidsen, overleden geliefden en leraren. Ze bieden raad, inzicht en steun aan cliënten die op zoek zijn naar antwoorden op vragen over hun leven en gidsen hen bij het bestrijden van persoonlijke problemen. Mediums kunnen mensen helpen hun doel te bereiken door hen te laten begrijpen wat de universele wetten zijn en hoe deze toe te passen in hun leven.

Ze kunnen ook begeleiding bieden aan mensen die er niet uitkomen en houvast geven in situaties waarin het leven uit balans is geraakt. Mediums en consulenten kunnen cliënten helpen bij het herstellen van hun spirituele gezondheid, alsmede hen vooruithelpend gidsen op basis van hun eigen ervaring en interpretatie. Ze oefenen vaak ook informele psychologische therapie uit, waarbij ze hun cliënten begeleiden bij het oplossen van emotionele problemen. Ze kunnen overbevraagdheid, depressieve gevoelens en angst elimineren door middel van spirituele adviezen.

Mediums en consulenten kunnen dus op vele verschillende manieren helpen! Er is ook altijd wel een spiritueel coach die jou kan helpen met complexe liefdesrelaties, persoonlijke ontwikkeling of welke situatie dan ook! Mediums en paragnosten kunnen hierbij helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Mediums consulenten

Wat zijn paranormale gaven?

Een ervaren medium of paragnost beschikt over spirituele gaven, dit kunnen paranormale gaven zijn, waarmee ze in staat zijn om contact te maken met overleden personen. Maar ook voelen/zien/spreken met engelen en andere geestkrachten. Ook wordt er vaak spiritueel advies gegeven, gericht op het bestrijden van problemen die mensen tegenkomen in hun leven. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van waarzeggerij en tarotkaarten om een bepaald aspect van iemands leven te bekijken.

Al met al, mediums en consulenten kunnen een grote rol spelen in het leven van mensen die op zoek zijn naar meer inzicht of houvast. Deze hulp bieden zij doordat ze heldervoelend, helderwetend helderziend, helderhorend of helderruikend zijn.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium biedt spirituele coaching en advies aan mensen. Een heldervoelend medium kan gevoelens, emoties en energieën opnieuw verbinden met hun intuïtie om informatie te ontvangen die anders moeilijk waarneembaar is. Deze informatie kan betekenisvolle inzichten bieden over persoonlijke ontwikkeling en intieme relaties.

Een heldervoelend medium kan jou spirituele inzichten bieden omdat zij doordat ze helder voelend zijn emoties en energieën van anderen kunnen voelen. Een heldervoelend medium kan dit aan jou overbrengen in een boodschap, zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Deze heldervoelende mediums hebben de kracht om mensen te helpen antwoorden te vinden op vragen waar ze al hun hele leven meeworstelen. Een heldervoelend medium kan tevens gebruik maken van een paranormale gave om de energieën in een ruimte te balanceren en hen daarmee helpen bij het vinden van rust en duidelijkheid. Een heldervoelend medium is vaak in staat om helderziendheid en helderhorendheid te gebruiken, waardoor ze kunnen begrijpen wat er aan de hand is en hoe het probleem opgelost kan worden.

Top mediums helpen mensen door hen te steunen, te ondersteunen en hun eigen oplossingen te vinden. Ze helpen mensen hun innerlijke kracht te herontdekken en hun intuïtie en levensdoel aan te scherpen. Mediums zijn er om de spirituele wereld toegankelijk te maken voor hun cliënten, waardoor ze meer bewustzijn en kracht in hun leven kunnen aanbrengen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium of ervaren paragnost is juist in staat om dingen te weten, dit door een hele sterke intuïtie die zij hebben. Iemand die helderwetend paragnost is die kan inzicht geven in situaties die moeilijk zijn te begrijpen. Een helderwetend paragnost is bedreven in het doorgronden van verbanden en het achterhalen van de oorzaak van een probleem.

Een helder wetend medium is iemand die hulp biedt aan mensen door hun persoonlijke situaties te doorgronden. Ze geven advies en inzichten, gericht op persoonlijke ontwikkeling en intieme relaties. Deze helderwetenden kunnen een breed scala aan paranormale gaven hebben waarmee ze in staat zijn om anderen hun pad te wijzen.

Deze helderwetende mediums helpen mensen door hen naar de juiste informatie te leiden. Ze helpen mensen bij het verhelderen van situaties en geven adviezen die passen bij de beweging naar voren in hun leven. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van waarzeggerij, tarotkaarten en andere spirituele gaven om een bepaald aspect van iemands leven te verhelderen.

Wat is een helderziend medium?

Een medium/paragnost kan ook helderziend zijn. Een helderziend medium is iemand die helderziende gaven heeft ontwikkeld waardoor zij in staat zijn om informatie te verzamelen die anders moeilijk waarneembaar is. Een helderziend medium kan dit door beelden te zien, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Op deze manier kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Een helderziend medium is vaak een goede luisteraar en kan jouw gedachten, emoties, energieën en/of vragen verwerken in de informatie die zij krijgen. Zij helpen je om antwoorden te vinden op vragen die je al lang mee hebt gedragen. Heldervoelenden kunnen je informatie geven over de onderstroom van een situatie, een helderziend medium kan daarentegen antwoord geven om wat er zichtbaar is, een helderziend medium kan je helpen inzichten te krijgen over de situatie.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel adviseur met paranormale gaven kan ook helderhorend zijn. Helder horend wil zeggen daar deze persoon energieën en boodschappen uit een andere dimensie kan horen. Dit is vaak geestelijke informatie die niet voor iedereen toegankelijk is. Een helder horend medium kan deze informatie verwerken, vertalen en doorgeven zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Helderhorende mediums helpen mensen om hun pad te vinden en boodschappen vanuit een andere dimensie te begrijpen. Ze hebben de gave om energie te voelen, luisteren en interpreteren. Zij zijn in staat om naar de leiding vanuit een hogere dimensie te luisteren en kunnen boodschappen doorgeven die anders moeilijk waarneembaar zijn.

Wat is een helderruikend medium?

Een ervaren medium kan ook helderruikend zijn. Een medium/paragnost die helderruikend is heeft de gave om geuren te waarnemen die anders moeilijk waarneembaar zijn. Soms kunnen helderruikende mediums ook energieën voelen of energievelden beïnvloeden met hun intuïtie.

Het is zo dat een medium die helderruikend is via geuren boodschappen krijgen. Zo kunnen ze een geur ruiken dat duidt op een bepaalde situatie. Een helderruikend medium kan ook krachtige spirituele energieën ervaren en geuren die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling of psychische groei. De informatie die deze helderruikende mediums ontvangen, kan ook benut worden om spirituele inzichten aan te reiken.

In het algemeen bieden helderwetenden, helderzienden en helderhorende mediums een diepgaand inzicht en inzichten aan hun cliënten. Zij kunnen de spirituele energie voelen, waarnemen en interpreteren en bieden geïndividualiseerde verhelderende diensten die mensen helpen om een dieper begrip te verkrijgen van waar ze staan in hun leven.

Waarmee kan een spiritueel coach jou helpen?

Een spiritueel coach kan dus verschillende gaven hebben; helder horend, een heldervoelend medium, een helderwetend ervaren medium, helder ziend medium en helderruikend. Naast deze verschillende gaven die betrouwbare mediums kunnen hebben, kunnen zij ook in vele verschillende situaties jou helpen.

Een relatie coach

Een spiritueel coach kan jou helpen bij liefdes problemen. Als je een relatie coach hebt die heldervoelend is dan zal zij een diepgaand inzicht kunnen geven over de situatie. Ze kan je helpen om meer inzichten te verkrijgen, om processen te begrijpen en effectieve communicatie vaardigheden aan te leren.

Een relatie coach kan fijn zijn bij liefdes problemen omdat je zo makkelijker inzicht krijgt over je relatie. Als een heldervoelend medium met jou samenwerkt, kan zij je helpen om meer inzicht te verkrijgen en de situatie vanuit verschillende invalshoeken naar de relatie problemen te kijken.

Contact met dierbare overledenen

Het is ook zo dat een (heldervoelend) medium jou kan helpen om contact te maken met dierbare overledenen. Als jij bijvoorbeeld nog vragen hebt aan een dierbare overledene dan kan een medium helpen om die verbinding te maken.

Het heldervoelend medium is in staat om een gevoel van bijzondere connectie en betekenis met de overledene te creëren. Het kan je helpen om meer afscheid te nemen of af te sluiten met de overledene of om vragen te stellen die je blijven achtervolgen.

Een spiritueel coach kan je zo helpen om meer inzicht en begrip te krijgen over verschillende situaties in jouw leven. Het is belangrijk dat je een betrouwbare medium kiest die jou kan helpen met de situatie waar je mee te maken hebt. Een heldervoelend medium biedt een unieke, persoonlijke begeleiding aan om jouw levensdoel bereikbaar te maken.

Antwoorden op al jouw vragen

Ook kan een intuïtief gesprekspartner jou duidelijke antwoorden geven op een vraag die jij hebt, dit kan zo een persoonlijke of spirituele vraag zijn. Een helderziend medium kan je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen. Deze antwoorden kunnen jou helpen om meer inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties.

Het is een kwestie van jouw intuïtie gebruiken om de juiste medium te vinden die bij jou past. Een betrouwbare medium kan je helpen met het verkrijgen van meer inzicht, begrip en antwoorden op al je vragen.

Een medium/paragnost als Reiki Master

Soms beschikt een ervaren medium/paragnost over nog een andere gave, dat is dat zij healing kunnen uitvoeren. Dit kan een Reiki Master. Een Reiki Master is iemand die de Reiki energie kan gebruiken om healing te geven aan anderen. Een heldervoelend medium die ook een Reiki Master is, heeft de gave om niet alleen via gesproken of visuele informatie antwoord op alle vragen te geven, maar ook energetisch te werken via de Reiki energie.

Een spiritueel coach als een heldervoelend medium dat ook een Reiki Master is, kan jou dus helpen om pijn te genezen. Een Reiki Master doet dit door middel van een speciale techniek waarbij krachtige energie wordt ingezet om disbalans te herstellen en je geest, lichaam en ziel weer in balans te brengen.

Een luisterend oor van een spirituele coach

Een intuïtief gesprekspartner kan jou ook een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Een luisterend oor van een ervaren paragnost of een ervaren medium kan fijn zijn omdat je zo bij iemand terecht kan die beide je vragen en twijfels begrijpt.

Een spiritueel coach gaat niet alleen naar jouw probleem luisteren, maar geeft ook advies over eventuele veranderingen die je kan maken. Ze kan je helpen om meer inzicht te verkrijgen over jouw levensdoel, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en vooruitgang boekt.

Een spirituele coach biedt daarom antwoorden op al jouw vragen en geeft je inzicht in zaken die je anders misschien niet begrijpt. Deze persoon kan een luisterend oor bieden, empathisch zijn, naast je staan en ervoor zorgen dat je meer kunt bereiken. Met de juiste spirituele coach kan jij veel verder komen dan alleen maar inzicht verkrijgen, maar ook concrete resultaten boeken.

Een medium of paragnost kan tijdens een fijn gesprek ook bepaalde hulpmiddelen gebruiken om eerlijk antwoord te krijgen op jouw vragen over liefde, werk of andere zaken.

De hulpmiddelen van een ervaren medium of paragnost

Een medium/paragnost kan tijdens deze consulten gebruik maken van bepaalde dingen (hulpmiddelen) om antwoorden te krijgen op de vragen. Bij de paranormale hulplijn kan het bijvoorbeeld zo zijn dat er een fotoreading wordt uitgevoerd voor antwoorden en inzichten of juist dat een ervaren kaartlegster voor jou een kaartlegging doet.

Een kaartlegging door een heldervoelend kaartlegster

Een heldervoelend kaartlegster kan met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten antwoorden krijgen op jouw vragen. Lenormand kaarten zijn geschikt om meer zicht te krijgen op de vraag waar je mee worstelt. Bij lenormand kaarten legt een top medium deze kaarten voor jou op een bepaalde manier neer, waardoor je duidelijker antwoord krijgt op de vraag. Met tarotkaarten kan je meer inzicht krijgen over mogelijkheden en oplossingen. Een engelen kaartlegster legt engelen kaarten waardoor je meer inzicht krijgt in de energie waar je mee te maken hebt.

Het is dus aan jou om te besluiten wat voor antwoorden je zoekt, op welke manier en bij wie je dat het beste kan krijgen. Een ervaren medium of paragnost kan je hierbij helpen en voorzien van de antwoorden die jij zoekt.

Kies voor een medium/paragnost die bij jou past!

Online bij QMediums vind je vele verschillende mediums en paragnosten die jou willen en kunnen helpen. Je kunt gaan voor een trance medium, iemand met een heldervoelende gave, iemand die juist heldervoelend en helderwetend is of een top medium die contact kan maken met een overleden dierbare. Het is geheel aan jou met wie jij contact op neemt, dat is afhankelijk van de vragen die jij hebt.

Wil jij dat iemand lenormand kaarten voor je legt of juist een foto reading uit voert? Bekijk altijd goed welke gaven iemand heeft en waarmee zij jou kunnen helpen. Op deze manier kun jij het meeste halen uit een consult met iemand die paranormaal begaafd is.

Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid