Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediums consulenten

Mediums en consulenten kunnen de kracht van spirituele communicatie gebruiken om in contact te komen met persoonlijke gidsen, overleden geliefden en leraren. Ze bieden raad, inzicht en steun aan cliënten die op zoek zijn naar antwoorden op vragen over hun leven en gidsen hen bij het bestrijden van persoonlijke problemen. Mediums kunnen mensen helpen hun doel te bereiken door hen te laten begrijpen wat de universele wetten zijn en hoe deze toe te passen in hun leven.

Ze kunnen ook begeleiding bieden aan mensen die er niet uitkomen en houvast geven in situaties waarin het leven uit balans is geraakt. Mediums en consulenten kunnen cliënten helpen bij het herstellen van hun spirituele gezondheid, alsmede hen vooruithelpend gidsen op basis van hun eigen ervaring en interpretatie. Ze oefenen vaak ook informele psychologische therapie uit, waarbij ze hun cliënten begeleiden bij het oplossen van emotionele problemen. Ze kunnen overbevraagdheid, depressieve gevoelens en angst elimineren door middel van spirituele adviezen.

Mediums en consulenten kunnen dus op vele verschillende manieren helpen! Er is ook altijd wel een spiritueel coach die jou kan helpen met complexe liefdesrelaties, persoonlijke ontwikkeling of welke situatie dan ook! Mediums en paragnosten kunnen hierbij helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Mediums consulenten

Wat zijn paranormale gaven?

Een ervaren medium of paragnost beschikt over spirituele gaven, dit kunnen paranormale gaven zijn, waarmee ze in staat zijn om contact te maken met overleden personen. Maar ook voelen/zien/spreken met engelen en andere geestkrachten. Ook wordt er vaak spiritueel advies gegeven, gericht op het bestrijden van problemen die mensen tegenkomen in hun leven. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van waarzeggerij en tarotkaarten om een bepaald aspect van iemands leven te bekijken.

Al met al, mediums en consulenten kunnen een grote rol spelen in het leven van mensen die op zoek zijn naar meer inzicht of houvast. Deze hulp bieden zij doordat ze heldervoelend, helderwetend helderziend, helderhorend of helderruikend zijn.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium biedt spirituele coaching en advies aan mensen. Een heldervoelend medium kan gevoelens, emoties en energieën opnieuw verbinden met hun intuïtie om informatie te ontvangen die anders moeilijk waarneembaar is. Deze informatie kan betekenisvolle inzichten bieden over persoonlijke ontwikkeling en intieme relaties.

Een heldervoelend medium kan jou spirituele inzichten bieden omdat zij doordat ze helder voelend zijn emoties en energieën van anderen kunnen voelen. Een heldervoelend medium kan dit aan jou overbrengen in een boodschap, zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Deze heldervoelende mediums hebben de kracht om mensen te helpen antwoorden te vinden op vragen waar ze al hun hele leven meeworstelen. Een heldervoelend medium kan tevens gebruik maken van een paranormale gave om de energieën in een ruimte te balanceren en hen daarmee helpen bij het vinden van rust en duidelijkheid. Een heldervoelend medium is vaak in staat om helderziendheid en helderhorendheid te gebruiken, waardoor ze kunnen begrijpen wat er aan de hand is en hoe het probleem opgelost kan worden.

Top mediums helpen mensen door hen te steunen, te ondersteunen en hun eigen oplossingen te vinden. Ze helpen mensen hun innerlijke kracht te herontdekken en hun intuïtie en levensdoel aan te scherpen. Mediums zijn er om de spirituele wereld toegankelijk te maken voor hun cliënten, waardoor ze meer bewustzijn en kracht in hun leven kunnen aanbrengen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium of ervaren paragnost is juist in staat om dingen te weten, dit door een hele sterke intuïtie die zij hebben. Iemand die helderwetend paragnost is die kan inzicht geven in situaties die moeilijk zijn te begrijpen. Een helderwetend paragnost is bedreven in het doorgronden van verbanden en het achterhalen van de oorzaak van een probleem.

Een helder wetend medium is iemand die hulp biedt aan mensen door hun persoonlijke situaties te doorgronden. Ze geven advies en inzichten, gericht op persoonlijke ontwikkeling en intieme relaties. Deze helderwetenden kunnen een breed scala aan paranormale gaven hebben waarmee ze in staat zijn om anderen hun pad te wijzen.

Deze helderwetende mediums helpen mensen door hen naar de juiste informatie te leiden. Ze helpen mensen bij het verhelderen van situaties en geven adviezen die passen bij de beweging naar voren in hun leven. Daarnaast kunnen zij ook gebruik maken van waarzeggerij, tarotkaarten en andere spirituele gaven om een bepaald aspect van iemands leven te verhelderen.

Wat is een helderziend medium?

Een medium/paragnost kan ook helderziend zijn. Een helderziend medium is iemand die helderziende gaven heeft ontwikkeld waardoor zij in staat zijn om informatie te verzamelen die anders moeilijk waarneembaar is. Een helderziend medium kan dit door beelden te zien, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Op deze manier kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Een helderziend medium is vaak een goede luisteraar en kan jouw gedachten, emoties, energieën en/of vragen verwerken in de informatie die zij krijgen. Zij helpen je om antwoorden te vinden op vragen die je al lang mee hebt gedragen. Heldervoelenden kunnen je informatie geven over de onderstroom van een situatie, een helderziend medium kan daarentegen antwoord geven om wat er zichtbaar is, een helderziend medium kan je helpen inzichten te krijgen over de situatie.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel adviseur met paranormale gaven kan ook helderhorend zijn. Helder horend wil zeggen daar deze persoon energieën en boodschappen uit een andere dimensie kan horen. Dit is vaak geestelijke informatie die niet voor iedereen toegankelijk is. Een helder horend medium kan deze informatie verwerken, vertalen en doorgeven zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Helderhorende mediums helpen mensen om hun pad te vinden en boodschappen vanuit een andere dimensie te begrijpen. Ze hebben de gave om energie te voelen, luisteren en interpreteren. Zij zijn in staat om naar de leiding vanuit een hogere dimensie te luisteren en kunnen boodschappen doorgeven die anders moeilijk waarneembaar zijn.

Wat is een helderruikend medium?

Een ervaren medium kan ook helderruikend zijn. Een medium/paragnost die helderruikend is heeft de gave om geuren te waarnemen die anders moeilijk waarneembaar zijn. Soms kunnen helderruikende mediums ook energieën voelen of energievelden beïnvloeden met hun intuïtie.

Het is zo dat een medium die helderruikend is via geuren boodschappen krijgen. Zo kunnen ze een geur ruiken dat duidt op een bepaalde situatie. Een helderruikend medium kan ook krachtige spirituele energieën ervaren en geuren die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling of psychische groei. De informatie die deze helderruikende mediums ontvangen, kan ook benut worden om spirituele inzichten aan te reiken.

In het algemeen bieden helderwetenden, helderzienden en helderhorende mediums een diepgaand inzicht en inzichten aan hun cliënten. Zij kunnen de spirituele energie voelen, waarnemen en interpreteren en bieden geïndividualiseerde verhelderende diensten die mensen helpen om een dieper begrip te verkrijgen van waar ze staan in hun leven.

Waarmee kan een spiritueel coach jou helpen?

Een spiritueel coach kan dus verschillende gaven hebben; helder horend, een heldervoelend medium, een helderwetend ervaren medium, helder ziend medium en helderruikend. Naast deze verschillende gaven die betrouwbare mediums kunnen hebben, kunnen zij ook in vele verschillende situaties jou helpen.

Een relatie coach

Een spiritueel coach kan jou helpen bij liefdes problemen. Als je een relatie coach hebt die heldervoelend is dan zal zij een diepgaand inzicht kunnen geven over de situatie. Ze kan je helpen om meer inzichten te verkrijgen, om processen te begrijpen en effectieve communicatie vaardigheden aan te leren.

Een relatie coach kan fijn zijn bij liefdes problemen omdat je zo makkelijker inzicht krijgt over je relatie. Als een heldervoelend medium met jou samenwerkt, kan zij je helpen om meer inzicht te verkrijgen en de situatie vanuit verschillende invalshoeken naar de relatie problemen te kijken.

Contact met dierbare overledenen

Het is ook zo dat een (heldervoelend) medium jou kan helpen om contact te maken met dierbare overledenen. Als jij bijvoorbeeld nog vragen hebt aan een dierbare overledene dan kan een medium helpen om die verbinding te maken.

Het heldervoelend medium is in staat om een gevoel van bijzondere connectie en betekenis met de overledene te creëren. Het kan je helpen om meer afscheid te nemen of af te sluiten met de overledene of om vragen te stellen die je blijven achtervolgen.

Een spiritueel coach kan je zo helpen om meer inzicht en begrip te krijgen over verschillende situaties in jouw leven. Het is belangrijk dat je een betrouwbare medium kiest die jou kan helpen met de situatie waar je mee te maken hebt. Een heldervoelend medium biedt een unieke, persoonlijke begeleiding aan om jouw levensdoel bereikbaar te maken.

Antwoorden op al jouw vragen

Ook kan een intuïtief gesprekspartner jou duidelijke antwoorden geven op een vraag die jij hebt, dit kan zo een persoonlijke of spirituele vraag zijn. Een helderziend medium kan je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen. Deze antwoorden kunnen jou helpen om meer inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties.

Het is een kwestie van jouw intuïtie gebruiken om de juiste medium te vinden die bij jou past. Een betrouwbare medium kan je helpen met het verkrijgen van meer inzicht, begrip en antwoorden op al je vragen.

Een medium/paragnost als Reiki Master

Soms beschikt een ervaren medium/paragnost over nog een andere gave, dat is dat zij healing kunnen uitvoeren. Dit kan een Reiki Master. Een Reiki Master is iemand die de Reiki energie kan gebruiken om healing te geven aan anderen. Een heldervoelend medium die ook een Reiki Master is, heeft de gave om niet alleen via gesproken of visuele informatie antwoord op alle vragen te geven, maar ook energetisch te werken via de Reiki energie.

Een spiritueel coach als een heldervoelend medium dat ook een Reiki Master is, kan jou dus helpen om pijn te genezen. Een Reiki Master doet dit door middel van een speciale techniek waarbij krachtige energie wordt ingezet om disbalans te herstellen en je geest, lichaam en ziel weer in balans te brengen.

Een luisterend oor van een spirituele coach

Een intuïtief gesprekspartner kan jou ook een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Een luisterend oor van een ervaren paragnost of een ervaren medium kan fijn zijn omdat je zo bij iemand terecht kan die beide je vragen en twijfels begrijpt.

Een spiritueel coach gaat niet alleen naar jouw probleem luisteren, maar geeft ook advies over eventuele veranderingen die je kan maken. Ze kan je helpen om meer inzicht te verkrijgen over jouw levensdoel, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en vooruitgang boekt.

Een spirituele coach biedt daarom antwoorden op al jouw vragen en geeft je inzicht in zaken die je anders misschien niet begrijpt. Deze persoon kan een luisterend oor bieden, empathisch zijn, naast je staan en ervoor zorgen dat je meer kunt bereiken. Met de juiste spirituele coach kan jij veel verder komen dan alleen maar inzicht verkrijgen, maar ook concrete resultaten boeken.

Een medium of paragnost kan tijdens een fijn gesprek ook bepaalde hulpmiddelen gebruiken om eerlijk antwoord te krijgen op jouw vragen over liefde, werk of andere zaken.

De hulpmiddelen van een ervaren medium of paragnost

Een medium/paragnost kan tijdens deze consulten gebruik maken van bepaalde dingen (hulpmiddelen) om antwoorden te krijgen op de vragen. Bij de paranormale hulplijn kan het bijvoorbeeld zo zijn dat er een fotoreading wordt uitgevoerd voor antwoorden en inzichten of juist dat een ervaren kaartlegster voor jou een kaartlegging doet.

Een kaartlegging door een heldervoelend kaartlegster

Een heldervoelend kaartlegster kan met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten antwoorden krijgen op jouw vragen. Lenormand kaarten zijn geschikt om meer zicht te krijgen op de vraag waar je mee worstelt. Bij lenormand kaarten legt een top medium deze kaarten voor jou op een bepaalde manier neer, waardoor je duidelijker antwoord krijgt op de vraag. Met tarotkaarten kan je meer inzicht krijgen over mogelijkheden en oplossingen. Een engelen kaartlegster legt engelen kaarten waardoor je meer inzicht krijgt in de energie waar je mee te maken hebt.

Het is dus aan jou om te besluiten wat voor antwoorden je zoekt, op welke manier en bij wie je dat het beste kan krijgen. Een ervaren medium of paragnost kan je hierbij helpen en voorzien van de antwoorden die jij zoekt.

Kies voor een medium/paragnost die bij jou past!

Online bij QMediums vind je vele verschillende mediums en paragnosten die jou willen en kunnen helpen. Je kunt gaan voor een trance medium, iemand met een heldervoelende gave, iemand die juist heldervoelend en helderwetend is of een top medium die contact kan maken met een overleden dierbare. Het is geheel aan jou met wie jij contact op neemt, dat is afhankelijk van de vragen die jij hebt.

Wil jij dat iemand lenormand kaarten voor je legt of juist een foto reading uit voert? Bekijk altijd goed welke gaven iemand heeft en waarmee zij jou kunnen helpen. Op deze manier kun jij het meeste halen uit een consult met iemand die paranormaal begaafd is.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
000277
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.