Pas als je iets heftig meemaakt zie je de waarde van het leven

Pas als je iets heftig meemaakt zie je de waarde van het levenHet klinkt als een cliché, pas als je iets heftigs hebt meegemaakt, dan zie je ineens heel goed de waarde van het leven en begin je jezelf ook meer op waarde te schatten. Pas als je iets heftig meemaakt, zie je de waarde van het leven

Het klinkt als een cliché, pas als je iets heftigs hebt meegemaakt, dan zie je ineens heel goed de waarde van het leven en begin je jezelf ook meer op waarde te schatten. Waar eerst de nadruk ligt op goed te presteren en dan is dat met name op het vlak van werk, kom de nadruk na een heftig iets mee gemaakt te hebben, te liggen op hele andere vlakken.

Dan is het werk ineens helemaal niet zo belangrijk meer als wat we altijd hebben gedacht. Dan zien we dat het leven nog zoveel meer inhoudt dan elke dag onze hele ziel en zaligheid inzetten voor een baas.

Is eigenlijk gek, dat een mens zijn leven is gericht op het werken en daar voor wordt klaargestoomd. Door te leren lezen, schrijven, een vak te leren. Daarna begint het echte leven. Het geld verdienen, het hebben van een relatie er zelf invulling aan mogen geven aan het leven. We geven dus eerst heel veel waarde aan iets waaraan we eigenlijk helemaal geen waarde aan zouden moeten hechten, althans velen.

Werk is maar werk en meer is het niet. Je verdient er je brood mee, onderdak en hopelijk geeft het ook de ruimte jezelf af en toe eens te kunnen verwennen, in de vorm van een welverdiende vakantie. Zie je welverdiend, want je hebt alles wat je in je hebt, alle tijd die je hier op aarde mag doorbrengen gegeven aan een doel. Je werk, daar draait vaak een mens zijn leven om. Maar mag daar een mensleven van afhangen?

Eigenlijk niet, dat gaan we pas zien op het moment dat ons iets heel heftigs overkomt, en daar worden we door wakker geschud. Dan telt dat werk ineens helemaal niet meer en vraag je je af, waar ben ik eigenlijk mee bezig geweest. Ik heb weet ik hoeveel jaar weggegooid, weggegeven aan een ander. Wie heeft dit bedacht?

Je hebt niet alles weggegooid, je hebt er ook heel veel plezier aan beleefd, je hebt er ook heel veel van geleerd, maar je komt er wel achter nu, dat er meer is in het leven.

Het is helaas de mens zelf die dit zo heeft bedacht en we doen er allemaal even vrolijk aan mee. We moeten wel, willen we een recht van bestaan hebben. Althans dat is wat we denken, wat ons wordt meegegeven. En dan, dan gebeurt er iets, wat het werk ondergeschikt maakt. Je totaal niet meer er mee bezig bent en je met allerlei vragen jezelf bestookt.

Hoe heb ik zo dom kunnen zijn, dat zo belangrijk te hebben gemaakt in mijn leven. Vaders van kinderen die ineens inzien dat ze hun kinderen niet groot hebben zien worden. Moeders die naar hun kinderen toe altijd chagrijnig en kortaf waren, omdat ze het te druk hadden en daarmee hun kinderen te kort hebben gedaan, en met een schuldgevoel rondlopen.

Als je er achter komt dat al die aandacht die je aan het werk gegeven hebt, niet de juiste balans kende? Dan sta je voor een hele mooie verandering.

Hoe je verder kunt, is op zoek gaan naar meer balans in je leven. Dat kan betekenen minder werken, met gevolg minder te besteden, maar dat zou je zo maar eens veel gelukkiger kunnen maken. Het geeft namelijk je ook veel meer rust als je minder werkt, de druk kan daardoor lager worden.

En dat kan nog best wel eens lastig zijn, want je bent er zo gewend aan geraakt, dat je iets moet met die druk die je nog steeds in jezelf ervaart.

Het aanpakken daarvan, kun je het beste doen met een coach, een counselor die je kunt vinden op de betere spirituele hulplijn Mastermedium.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.