Waar letten we op als we een relatie aangaan

Waar letten we op als we een relatie aangaan?Waar letten we op als we een relatie aangaan? Al leven we anno 2023, toch kijken we nog steeds niet verder als het om een potentiële partner gaat. Als medium werkzaam bij Qmediums, beantwoord je de meeste vragen over liefde en relaties. Daar hebben we nog steeds het minste kaas van gegeten.

Je ontmoet iemand, help wat nu!

Zodra we iemand ontmoeten, worden we zenuwachtig, want. Ja want! En dat weten de meesten niet, waarom ze dan eigenlijk zenuwachtig worden. Van de week nog 2 hele leuke vrouwen, die hun eerste date met iemand gepland hadden staan.

Maar ze durfden er eigenlijk niet naartoe te gaan. Waarom niet, vroeg ik als medium. Waar ben je bang voor. Ja, dat weet ik zelf eigenlijk ook niet. Als je zo in het leven staat, kijk je nergens naar. Niet eens naar de ander en al helemaal niet naar jezelf.

Wil je een liefdesrelatie of een angstrelatie?

Je kunt niet vanuit angst een liefdesrelatie aangaan. Het kan onmogelijk en toch staan de meeste mensen wel in de liefde en helemaal als het om elkaar ontmoeten gaat. Kijk je dan nog met een gezonde, open, zelfbewuste blik naar de ander?

Nee, je bent met hele andere zaken bezig. Als, wat moet ik zeggen, wat moet ik aan, hoe zal de ander mij vinden. Gaat er nog een date komen, zal die ander blijven. Zal ik afgewezen kunnen worden. Hoe moet ik mij gedragen. Zenuwen gieren door het lijf.

De open zelfbewuste blik is nergens te vinden, het is zo eng allemaal. Hoe kun je dan zien hoe de ander in elkaar steekt. Hoe weet je dan of jij de ander leuk vindt. Nou, dat vinden de meesten op voorhand al. Die zijn veel te blij dat iemand interesse toont.

We staan helemaal nog niet stil dat het belangrijk is ook naar iemand zijn gedrag te kijken. We storten onszelf er volledig in. Wringen onszelf in allerlei bochten, zodat de ander maar in beeld blijft.

Waar op letten als je een relatie aan wilt gaan?

Of de ander serieus is, te vertrouwen is, eerlijk, oprecht, respectvol, kan communiceren, een eigen leven leidt. Weet wat liefde is, nog werkelijk geen idee. Daar komen we vanzelf achter toch! Als we al lang en breed het een relatie noemen?

Sommigen noemen het na de eerste dat al een relatie? Sommigen zitten al jaren in iets en hebben nog nooit met elkaar gesproken over een commitment. Maar wel boos worden, als de ander zich ergens niet aan houdt. Hoe dan!

Je hebt toch helemaal geen afspraken nog met elkaar gemaakt, geeft een paragnost van Qmediums aan. Waar letten we op als we een relatie aangaan? Nou nergens op. Ja, of we aantrekkelijk en leuk genoeg zijn voor de ander.

We staan er niet bij stil

Maar het komt niet bij ons op, om te bedenken, wacht even. Ik ga met die ander mijn leven delen, dan moet die ander toch wel een goede wezen. Er is maar een heel klein procent die hier van doordrongen is.

En dat is zonde, volgens Qmediums. Je zou, door hier wel bewust bij stil te staan, jezelf zoveel ellende en leed kunnen besparen. Door niet vanuit angst een relatie aan te gaan, maar vanuit liefde. Liefde voor jezelf.

Dat is de basis om met een gezonde blik te gaan bezien hoe de ander in het leven staat en of jij jouw leven met de ander gedeeld wilt zien.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen