Wat voel je werkelijk?

Wat voel je werkelijk? Wat voel je werkelijk? Vage gevoelens van onrust die altijd maar in je lichaam ergens voor verstoring zorgen.
De dagen volgen elkaar op en je komt er maar niet achter wat die onrust in jou voor betekenis heeft.
Het is niet altijd te verklaren en dan is je gang naar de huisarts gauw gemaakt.
Je wilt toch een verklaring voor je klachten want het is er telkens weer, en je voelt je onrustig erdoor.

Wat speelt er daadwerkelijk in je leven hoe komt het dat je zo alert bent op je klachten?
Willen ze je soms iets vertellen?
Is er iets wat je moet weten en ga je daar aan voorbij omdat je het misschien niet voelen wil wat er is en je het daardoor wegduwt?
Je lichaam liegt nooit en de signalen zijn duidelijk dus ga je op onderzoek uit. Waar komt het vandaan en sterker nog hoe verdwijnt het.

De huisarts kan niets vinden dus dat is al schrikken want je voelt en ervaart het wel dus ja.
Nu heb je daar ook nog slaap problemen door dus het wordt erger. Wat nu?
De volgende stap is dan maar eens googelen op slaap problemen, en opeens zie je dat meerdere mensen het hebben.
Je kan er dus iets voor slikken, wat was het alweer? Vitamine/mineralen tekorten waardoor je onder andere onrustige benen hebt, dus ga je op zoek naar magnesium.
Je slikt het een tijdje en het lijkt alsof het minder wordt.

Ja het lijkt even zo te zijn inderdaad en je krijgt weer wat hoop. Een pilletje doet wonderen denk je.
Tot je merkt dat je zo vaak verkouden bent, hoe komt dat nu toch achter elkaar verkouden zijn is wel vreemd.
Even googelen, en ja hoor dat zal wel het voorjaar zijn waardoor alles weer in bloei komt en aangezien we een warme winter hebben gehad stond de bloei er al vroeg in.
Ook dat heb je weer gevonden en je gang naar de drogist is snel gemaakt om alweer een pil te gebruiken die de oorzaak moet oplossen.
Even lijkt het wel weer beter te gaan en je voelt je weer wat beter.

Maar je voelt je nog wel zo moe, zou het voorjaarsmoeheid zijn?
Even googelen en ja hoor al de symptomen van voorjaarsmoeheid gevonden dus op weg naar de drogist om te ont-slakken.
Je voelt je na de kuur toch wel wat lichter en je bent blij dat je naar je lichaam hebt geluisterd.
Toch blijf je jezelf niet prettig voelen.
Het lijkt wel of alles maar tijdelijk werkt, en elke keer komt er iets bij.
Wanhopig wordt je ervan, en je besluit om eens te stoppen met al die tijdelijke (oplossingen) en je voelt dat het misschien wel een heel andere reden heeft dat je jezelf zo voelt de laatste jaren.

Door deze gedachte voel je dat naar je innerlijke wereld mag gaan.
Door je af te stemmen op je hogere zelf zie je opeens waar er een patroon is ontstaan in je leven.
Je schrikt er van omdat dit een confrontatie is met de pijnen en de ongemakken in je lichaam. Nu voel je dat het tijd is om daar daadwerkelijk iets aan te gaan doen. Je neemt de stap om hulp te gaan zoeken om de geestelijke pijnen aan te gaan pakken.

Samen met een goede coach/therapeut kom je aan bij de verborgen pijnen en laag voor laag pel je jezelf af tot aan de kern en je laat alles los wat je niet meer nodig hebt.
Na een tijd voel je jezelf als herboren, en dat is ook zo. Alle ballast is verdwenen en er is ruimte voor een nieuwe zienswijze gekomen waardoor je lichter en luchtiger door het leven kan gaan.
Je hebt nooit spijt gehad van de beslissing om aan jezelf te gaan werken en je kan het iedereen aanraden omdat dit het beste is wat je ooit voor jezelf hebt gedaan.

En de klachten en pijnen? Die zijn er af en toe nog wel eens als het heel heftig is in de atmosfeer, maar daar kan je mee leven omdat ze je niet meer bezig houden.
Leven in je leven is een kunst die je zelf kan leren.

Zit je zelf in zo een fase van je leven en wil je er eens over praten met mij neem dan gerust contact op via . Paragnost Eddie Box 68 en Top-paragnosten Box 52.

Warme groet,
Lis
www.yoiranta.com

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.