Welke vragen worden het meeste gesteld aan mediums

Welke vragen worden het meeste gesteld aan mediumsWelke vragen worden het meeste gesteld aan mediums en paragnosten van Qmediums. Daar kunnen wij van Qmediums heel kort in zijn. Of er een toekomst is met een ander, die vaak nog niet in levende lijve is gezien. De andere vraag die het meest wordt gesteld is, of het weer goed komt.

Om bij de eerste vraag te beginnen. Is er een toekomst met diegene die ik heb ontmoet online, maar nog niet in het echt heb gezien. We snappen als mediums en paragnosten deze vraag echt. Aan de andere kant vragen we ons tegelijkertijd af.

Waar baseer je de vraag op? Sommigen op een gesprek, zijn helemaal in love en willen niets anders dan hun leven met deze, mogen we zeggen, wildvreemde, delen. Hoe kun je na één gesprek in love zijn?

Ja, dat kan, het kan zomaar zo goed voelen, dat je een zeker weten gevoel hebt. Heeft de ander dat ook, een niet onbelangrijke vraag. En wat ook niet onbelangrijk is, wellicht misschien toch eerst de eerste date even afwachten, voordat je besluit je toekomst met deze persoon te willen gaan delen. Want weet je waardoor aantrekkingskracht ontstaat?

Door de geur die we van een ander oppikken en dat gaat echt niet online. Dan kan het zomaar een enorme teleurstelling zijn, terwijl jij al volledig met je hoofd in de wolken liep. Daarnaast is er ook nog zoiets als gezond verstand.

Je gaat iets delen wat niet onbelangrijk is, jouw leven. Is het dan ook niet wijs om daarvoor de tijd te nemen? Om te onderzoeken hoe de ander in elkaar steekt? Vaak als je zo hard van stapel loopt, wil dat iets zeggen.

Je snakt naar liefde, dat wil je zo graag, dat je aan alles voorbij gaat. Ook aan jezelf, terwijl je zou moeten denken. Ik ben belangrijk, zodanig belangrijk dat ik van onschatbare waarde ben. Laat mij eerst maar eens zien dat jij mijn waarde ziet en op een juiste manier mee omgaat.

Dan de andere brandende vraag die vaak aan spiritueel consulenten van Qmediums wordt gesteld. Komt het nog goed! Dan hebben we het uiteraard over een liefdesrelatie die om wat voor reden dan ook verbroken is, of nog half aanwezig is. Mara men niet meer weet waar die staat.

Als we ons realiseren waarom het niet meer goed is, alleen doen we dat vaak niet, dan zouden we de vraag op een hele andere manier aan onszelf stellen. Is het ooit goed geweest? Passen wij wel bij elkaar? Heb ik zelf een aandeel er in dat het niet meer goed is.

Dit zijn vragen die van groot belang zijn en eigenlijk niet de vraag of het weer goed komt, want weet je. Als het goed was geweest, zouden jullie nu niet staan waar je staat. Het blijft een vreemd fenomeen, dat we als mens zo weinig weten over liefde en relaties.

Zo weinig over onszelf weten, dat we onszelf liever wegcijferen, pijn laten doen, in gevecht blijven met de ander. Dan dat we stil staan of we onszelf te kort laten doen. Op de vraag of het weer goed komt, kan dus eigenlijk niet een echt antwoord gegeven kunnen worden.

Wat wel kan, is dat jullie weer in contact komen met elkaar en als je dan samen aan de slag gaat om te werken aan datgene wat niet goed is. Kun je samen een dijk van een relatie krijgen. Als je dat samen zou doen onder begeleiding van een van de spiritueel consulenten van Qmediums, grote kans dat het dan goed wordt!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.