Welkom bij kwaliteits mediums

Welkom bij kwaliteits mediumsWelkom bij kwaliteits mediums. Er zijn vele bel en chat paragnostenlijnen de laatste tijd erbij gekomen dat het steeds moeilijker word voor een klant die hulp nodig heeft om te kiezen welke paragnostenlijn er wel of niet betrouwbaar is. Paragnosten belijnen zoals Paragnost Eddie, starmediums en antwoorden en inzichten bestaan al jaren. Starmediums en antwoordeninzichten horen bij de betrouwbare lijnen van de Benelux.

Ook heb je kleine lijnen zoals paravisie en angelmediums. Lijnen als paravisie en angelmediums kun je vergelijken met paragnostenlijnen zoals mediumswereld en spiritmediums. Een klant zal naarmate deze naar paragnosten bellen erzelf wel achter komen welke paragnost en bellijn het beste voor hem/haar voelt.

Je hebt ook paragnosten lijnen waar iedereen zich op kan geven en zonder screening als medium mag werken. Op dit soort lijnen mag het medium zelf bepalen wat deze per minuut vraagt. De website houder van dit soort mediumlijnen verhuurd een box en heeft verder geen verantwoordelijkheid naar medium of klant. Het medium is dan ook helemaal eigen baas en draagt de volledige verantwoordelijkheid. Dit soort mediumlijnen waar iedereen zich zonder screening aan kunnen melden worden dan ook steeds populairder, of de kwaliteit hier ook beter van word is aan de klant die gebruik maken van mediums op dit soort lijnen.

Paragnosten en Mediumschat websites vliegen ook als padenstoelen de grond uit. Zo zijn de populaire websites mediumchat en paragnostenchat erg populaire. Paragnosten en Mediumchat websites zijn er al vanaf 2008 en zijn de laatste jaren erg in trek. Zo ook Zielenchat en paranormalechat doen het leuk. Op Paragnosten en Mediumchat websites kun je op een makkelijke manier met een medium in contact komen, je hoeft niet zelf te praten. Alles gaat via typen, dus de drempel om via een paragnosten en mediumchat een consult aan te vragen is dan ook heel makkelijk.

Om terug te komen hoe moeilijk het kan zijn om een goed medium te vinden kunnen wij u maar één duidelijk advies geven. Bel of chat met één van onze kwaliteit mediums dan belt of chat u altijd vertrouwd!!

Welkom bij kwaliteits mediums

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.