Als je weet dat je geluk niet kunt kopen

Als je weet dat je geluk niet kunt kopenwaarom focussen we ons dan zo op geld? Op deze vraag is een heel simpel antwoord te geven. We worden geleerd ons te focussen op geld in plaats van op geluk.Al het leren wat we voorgeschoteld krijgen is gericht op onze intellectuele ontwikkeling, daarmee moeten we het gaan maken op latere leeftijd. Aan dat leren hangt een prijskaartje, dat we uitdrukken in geld. Des te meer je leert, des te meer geld kun je verdienen. Des te hoger je opleiding, des te beter betaalt.

Alles is gericht op iets te worden in het leven. Want als je iets wordt, dan tel je mee. Dus gaan we ijverig ons best doen, laten we zien aan de omgeving dat we iets kunnen. Of dat iets kunnen ons gelukkig gaat maken mettertijd, we staan er niet bij stil. We draaien vrolijk mee in de pas, die zelf tot een bepaald levensjaar een verplichting kent.

Dat velen hier al struikelen, kinderen met zichzelf in de knoei komen, omdat de druk die ze in hun jonge levensjaren ervaren, vinden we schrikbarend. Dat studenten bij bosjes vallen en in een burn out terecht komen, vinden we verschrikkelijk. Er daadwerkelijk iets aan doen?

Jazeker, als de persoon, het kind of de student met zichzelf al voorbij al zijn grenzen is gegaan. Achteraf gaan we aan de slag deze mensen hulp te bieden. Inmiddels zijn ze getekend voor het leven en zullen altijd hiervan last blijven houden.

Als we al deze tekenen die we zien gebeuren, die breed uitgemeten in de krant staan, weten, waarom gaan we dan stoïcijns door met het systeem, dat we zelf hebben bedacht. Waarom gaan we er met zijn allen niet eens voor zitten en een andere koers varen. Een koers varen waarin de mens centraal komt te staan. Die in zijn eigen tempo, op zijn eigen manier, zonder enkele verplichting mag leren.

Want als de druk wegvalt om te moeten presteren, als we ons eigen tempo mogen aanhouden, als we daarbij onderwezen gaan worden in, waar liggen mijn behoeftes als individueel persoon. Als we aangeboden gaan krijgen hoe bijzonder ik wel niet ben, en daar naar mag gaan leven. Als ik loskom van het moeten presteren, de druk, dan ga ik als vanzelf aan de slag.

De mens heeft dat in zich, juist in zich, maar we maken het monddood. We halen het weg door de mens verplichtingen op te leggen, niet in de gaten hebbende dat juist een mens moet leren eigen keuzes te kunnen maken. Dat een mens leert door die keuzes te maken waar hij zichzelf goed bij voelt en dan die druk van het leven niet ervaart.

Dat we gaan stoppen om het geld belangrijk te vinden, de economie gaat veel beter draaien als mensen de ruimte krijgen op hun eigen manier en tempo iets aan te mogen pakken. We focussen op geld, omdat dat is wat we meekrijgen. Niemand die je vertelt hoe je gelukkig wordt, welke stappen je daar voor kunt zetten.

Zoals we nu bezig zijn, zullen steeds meer mensen niet zelfredzaam zijn, we halen dit bij de mens weg, we ontnemen ze het door het systeem waarin we moeten opgroeien. We halen ze wel bij hun overlevingsdrang, hun creativiteit, waarmee ze tot grote hoogtes met zichzelf kunnen komen.

Zo gek is het dus niet, dat velen al op jonge leeftijd overspannen zijn en uitvallen binnen het systeem. Dat velen dwars gaan liggen, omdat datgene wat ze aangeboden wordt, hun niet gelukkig maakt.

Het wordt tijd voor een grote verandering. Waarin de mens leert dat hij op zichzelf kan leren vertrouwen en voor de rest alles in huis heeft om gelukkig te zijn en daarvoor geen geld nodig heeft. Dat komt vanzelf, omdat je mag zijn wie je wilt zijn.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Sarah Kay
000592
 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Rachel 2
000602
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Magnificent Soul
000604
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Margret
000612
 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Mirjam
000605
  

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Angelic Mysta
000608
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Dion
000610
 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Marie
000601
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Joys
000594
 

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.