Antwoord en inzichten

Antwoord en inzichtenAntwoord en inzichten. Zo langzamerhand weet iedereen de spirituele hulp- en bellijnen wel te vinden. Het begint een normaal gegeven te worden. De laagdrempeligheid, het even snel kunnen doen, er geen afspraak voor in te hoeven plannen, spreekt mensen enorm aan. We leven tenslotte nu in een wereld waarin alles snel gaat, we geconfronteerd worden elke dag met dingen op ons pad die ons kunnen raken en wat is er dat niet makkelijker om de telefoon te pakken en datgene waar je mee zit, te kunnen ventileren. Of je hart te luchten of antwoorden en inzichten te krijgen in de situatie waarin je je op dat moment bevindt.

Waar vroeger vooral het spirituele werd geraadpleegd voor een snel antwoord, wordt nu het spirituele ook bezocht voor inzichten. Dit is een logisch gevolg. Antwoorden geven is één ding, maar ook begrijpen waarom deze antwoorden gegeven voor is twee. Zonder het inzicht bij het antwoord dat het medium, paragnost, waarzegger, astroloog je ook kan geven, heb je eigenlijk niet zoveel aan het antwoord.

En hoe komt dat! Omdat alleen het antwoord er niet voor zorgt dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Het is het pad er naartoe dat er voor zorgt dat de einduitkomst, het antwoord gaat uitkomen. Dus je hebt naast het antwoord zeker ook inzichten nodig van de consulent op de spirituele hulplijn. Niet elke spirituele hulplijn kan jou inzichten geven. De consulenten van www.qmediums.nl kunnen dat wel. Wil jij dat de antwoorden waarheid worden, bel dan eens met de consulenten van www.qmediums.nl en luister naar de antwoorden en inzichten. Zo kun jij werken aan de verandering met jezelf om toe te werken naar het antwoord dat het medium je heeft gegeven met haar paranormale gaven.

Je belt niet voor niets met een spirituele hulplijn, je wilt weten waarom je partner je heeft verlaten, want hij geeft je er over geen antwoorden en duidelijkheid. Je wilt het begrijpen, je wilt het voor jezelf kunnen verwerken en je wilt weten of je partner weer terugkomt, want je ziet namelijk zelf ook dat je partner te veel hooi op zijn vork heeft momenteel, dat de dingen hem boven zijn hoofd groeien en dat hij de relatie er nu even niet bij kan hebben.

Het medium zal je vertellen dat je met een gerust hart er van uit kan gaan dat je partner je wel weer gaat opzoeken, maar hoe ga jij zelf in de tussentijd er in staan! Ga je zitten wachten, ga je zitten piekeren, ga je jezelf te kort doen in de tijd dat je partner zich in stilzwijgen hult! Het medium zal je vertellen dat wachten, piekeren en jezelf te kort doen niet de juiste weg is. Dat jouw leven ook door gaat en het medium je inzichten geeft hoe jij de tussentijd het beste voor jezelf kunt zorgen en dat je loslaat.

Loslaten van alle gedachten er over, want als het goed is, zit je partner niet in je hoofd, maar in je hart. Waarom is dit zo van belang om deze inzichten mee te krijgen? Als jij er 24 uur per dag mee bezig blijft, zuigt het je leeg, raak je al je energie kwijt. Je maakt jezelf er ziek mee. En als de partner zover is om weer contact te zoeken, dan wijs jij hem af, als je niet hebt geleefd in de tussentijd naar de inzichten die het medium je heeft meegegeven tijdens je belconsult.

Hoe kan dat, hoor ik je denken. Welnu, al dat gepieker maakt een mens vreselijk onzeker en je zelfvertrouwen raak je er door kwijt. Je blijft ook in een stand van boosheid staan. Dat tezamen zorgt er voor dat als je partner weer van zich laat horen, dat jij zo boos op hem bent geworden in de tussentijd en door het verlies aan zelfvertrouwen, je hem niet meer gelooft dat hij het meent.

Zo zie je dat niet alleen antwoorden van een medium belangrijk zijn, maar zeker ook de inzichten. Kies dus tijdens een belconsult met een medium van www.qmediums.nl altijd voor zowel antwoorden en inzichten. Liefdevolle groet Claris qmediums.nl