Het zal wel weer aan mij liggen

Het zal wel weer aan mij liggenEn daar sta je dan, de mond gesnoerd, of juist nog bozer. Het is zo’n zin die helemaal niets toevoegt, zo’n enorme dooddoener, waardoor het gesprek, nou ja gesprek, compleet in het niet valt. Beide partijen elkaar de rug toekeren, zo van, zoek het maar uit, ik ga.

Alles blijft onuitgesproken naar elkaar, er is een bepaalde sfeer die niet doorbroken kan worden. Ja, soms dan kunnen ze weer lachen met elkaar, maar voor even. Daarna gaan ze allebei weer hun eigen weg. Er is sprake van een bepaalde onmacht, niet bij machte te zijn de impasse waarin ze terecht gekomen zijn, samen te kunnen doorbreken.

Ik heb het altijd gedaan, het ligt altijd aan mij, stop maar met het geven van allerlei argumenten. Ik hoor ze niet eens meer. Alles wat ik doe, is toch niet goed, jij weet het altijd beter. Het ligt aan mij, het ligt altijd aan mij. Teleurgesteld, boos, gefrustreerd laten ze elkaar los. Ze willen dit allebei niet, dat zie je gewoon, maar hoe dan wel?

Waar gaat het mis, als een van de twee regelmatig het boetekleed aantrekt en aangeeft dat het aan hem ligt. De ander wordt dan vaak nog bozer en schreeuwt nog na, ja ga maar, ga maar naar je vrienden. Daar kun je wel mee lachen, daar kun je wel gezellig doen. Hier zit je op de bank met een gezicht dat op onweer staat.

Jaren kunnen ze dit volhouden, het sluipt er in, allebei zijn ze niet gelukkig, en het kan zelfs zo gewoon worden, dat ze niet beter meer weten. Ze zijn ver verwijderd van zichzelf geraakt. Hun hart is afgesloten, niet alleen voor elkaar ook voor zichzelf. Allebei kijken ze naar elkaar, verlangen ze iets van elkaar, maar wat dat is en hoe ze daar moeten komen?

Er is een oplossing. Een goed gesprek met een medium of paragnost. Die gaat je vertellen hoe je samen weer in verbinding kunt komen. Hoe je hier doorheen kunt gaan. Wat er ontbreekt is, aangeven wat jij zelf diep van binnen voelt. Wat de houding van de ander met je doet. Alleen voel je dat niet meer, daar ben je voor afgesloten.

Zodra de ander zegt, het zal wel aan mij liggen, dan zeg je tegen de ander. Nee, het ligt ook aan mij. Ik geef niet aan wat ik diep van binnen voel, waar ik mee zit. En als ik je dat niet vertel, en alleen maar tegen je sta te schreeuwen, dan snap ik dat je wilt dat het ophoudt. Het ligt aan mij, ik wil dolgraag aan je vertellen wat ik voel, maar op de een of andere manier lukt het me niet.

Als je dit rustig kunt zeggen, zul je zien, dan gaat de ander naar je luisteren. Dan hoort je partner ineens, wacht even, het ligt niet altijd alleen maar aan mij. Ik hoor haar nu zeggen, dat ook zij er aan meewerkt. Doordat je rustig de woorden uitspreekt, doordat je nu vanuit jezelf aan het praten bent, zal je partner blijven staan en luisteren.

De volgende stap is gaan leren voelen wat je diep van binnen voelt. Daar zit nu een laag overheen als bescherming. Die laag ben je in de loop van de tijd gaan gebruiken, om maar geen pijn meer gedaan te worden. Het effect van die bescherming is, dat je afgesloten bent van je echte gevoel, daar ontstaat de strijd tussen partners door en druipt de een af, met de zin, het zal wel weer aan mij liggen. Dan is die in ieder geval er vanaf.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!