Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel?

Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel?Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel? Al dat moeten, altijd te kort aan tijd, al die zorgen, overal perfect voor willen zijn. Klaarstaan voor iedereen. Dat je dan een keer verzucht, wat zou het fijn zijn om me vrijer te voelen, snapt iedereen. Hoe kun je daarvoor zorgen?

We raadplegen een medium van Qmediums, of die ons wijzer kunnen maken, hoe we, ondanks ons volle en drukke schema’s, ons toch vrijer kunnen voelen. Medium Clarisa wil ons graag de vraag beantwoorden.

Kijk, geeft ze aan, alles begint in je hoofd. Als jij aan jezelf vertelt, dat het druk is. Dan is het druk. Als jij jezelf wijsmaakt, geen tijd te hebben, heb je onvoldoende tijd. Als je vindt, dat iedereen aan je trekt, dan is dat wat je jezelf vertelt en wijsmaakt.

Daar ga je op een gegeven moment in geloven en dan uiteraard ook naar handelen. Dat er in geloven, dat we geen vrijheid voelen, doen we dus in feite onszelf aan. Je kan nog zoveel in je leven te doen hebben.

Als je mind zich vrij voelt en niet bezig is met onvoldoende tijd, ik ben zo moe, ik wil dit niet meer, gaat eigenlijk alles vanzelf, geeft medium Clarisa van Qmediums aan. je zegt dus, we doen dit onszelf aan?

Ja, uiteraard daarbij ook een gezond verstand gebruiken. Je kunt 2 uur niet in één uur proppen. Dat zal niemand lukken. Dara begint het uiteraard mee. Maak een gedegen planning en zorg er voor dat je tussen diverse afspraken door en zaken die je op een dag wilt doen, ruimschoots tijd extra hebt.

Je zult zien, samen met het veranderen van je mind, ga je je echt een stuk vrijer voelen. Dat plannen, is een kwestie van doen, er de tijd voor nemen. Als je dat consequent doet, is dat allemaal niet zo ingewikkeld.

Wat wel pittig is, is het veranderen van je mind. Soms lijkt het alsof die een eigen leven leidt, maar dat is niet zo. Wat wij er in stoppen, daar gaat het mee een de slag. Als jij altijd denkt, ik heb geen tijd, heb je gewoon geen tijd.

Maar dan neem je ook nergens de tijd voor! Dan ben je nooit ergens echt bij aanwezig. Dan ervaar je het hele leven als hollen en vliegen. Dat op zich, zegt medium Clarisa van Qmediums is al een vorm van je nooit echt vrij voelen.

Durf ook nee te zeggen, vult ze aan. Zodra je een planning voor jezelf hebt, houd je aan die planning. Vaak diegenen die zich niet vrij voelen, zijn ook diegenen die moeite hebben met nee zeggen.

Weet dat je omgeving heel snel weet, of jij degene bent die overal ja op zegt. Ze zullen dus altijd eerst bij jou aankloppen. Door ook nee te zeggen, als dat in je planning niet uitkomt, zul je zien, dat ze niet direct bij jou aan de deur zullen aankloppen.

Onbewust wordt er dan rekening mee gehouden, dat jij niet altijd meer klaarstaat en in de houding springt. Je ziet, het zijn eigenlijk kleine aanpassingen. Je mind niet meer jou laten wijsmaken dat je je niet vrij voelt.\

Een planning maken en je er aan houden. En nee durven zeggen. Ja, ik weet geeft medium Clarisa van Qmediums aan, het lijkt simpel, dat is het niet. Daarom zijn wij er, de mediums en paragnosten van Qmediums, om je hierbij te helpen. Waardoor je snel een vrijer gevoel zult gaan ervaren.