Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel?

Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel?Hoe zet je stappen naar een vrijer gevoel? Al dat moeten, altijd te kort aan tijd, al die zorgen, overal perfect voor willen zijn. Klaarstaan voor iedereen. Dat je dan een keer verzucht, wat zou het fijn zijn om me vrijer te voelen, snapt iedereen. Hoe kun je daarvoor zorgen?

We raadplegen een medium van Qmediums, of die ons wijzer kunnen maken, hoe we, ondanks ons volle en drukke schema’s, ons toch vrijer kunnen voelen. Medium Clarisa wil ons graag de vraag beantwoorden.

Kijk, geeft ze aan, alles begint in je hoofd. Als jij aan jezelf vertelt, dat het druk is. Dan is het druk. Als jij jezelf wijsmaakt, geen tijd te hebben, heb je onvoldoende tijd. Als je vindt, dat iedereen aan je trekt, dan is dat wat je jezelf vertelt en wijsmaakt.

Daar ga je op een gegeven moment in geloven en dan uiteraard ook naar handelen. Dat er in geloven, dat we geen vrijheid voelen, doen we dus in feite onszelf aan. Je kan nog zoveel in je leven te doen hebben.

Als je mind zich vrij voelt en niet bezig is met onvoldoende tijd, ik ben zo moe, ik wil dit niet meer, gaat eigenlijk alles vanzelf, geeft medium Clarisa van Qmediums aan. je zegt dus, we doen dit onszelf aan?

Ja, uiteraard daarbij ook een gezond verstand gebruiken. Je kunt 2 uur niet in één uur proppen. Dat zal niemand lukken. Dara begint het uiteraard mee. Maak een gedegen planning en zorg er voor dat je tussen diverse afspraken door en zaken die je op een dag wilt doen, ruimschoots tijd extra hebt.

Je zult zien, samen met het veranderen van je mind, ga je je echt een stuk vrijer voelen. Dat plannen, is een kwestie van doen, er de tijd voor nemen. Als je dat consequent doet, is dat allemaal niet zo ingewikkeld.

Wat wel pittig is, is het veranderen van je mind. Soms lijkt het alsof die een eigen leven leidt, maar dat is niet zo. Wat wij er in stoppen, daar gaat het mee een de slag. Als jij altijd denkt, ik heb geen tijd, heb je gewoon geen tijd.

Maar dan neem je ook nergens de tijd voor! Dan ben je nooit ergens echt bij aanwezig. Dan ervaar je het hele leven als hollen en vliegen. Dat op zich, zegt medium Clarisa van Qmediums is al een vorm van je nooit echt vrij voelen.

Durf ook nee te zeggen, vult ze aan. Zodra je een planning voor jezelf hebt, houd je aan die planning. Vaak diegenen die zich niet vrij voelen, zijn ook diegenen die moeite hebben met nee zeggen.

Weet dat je omgeving heel snel weet, of jij degene bent die overal ja op zegt. Ze zullen dus altijd eerst bij jou aankloppen. Door ook nee te zeggen, als dat in je planning niet uitkomt, zul je zien, dat ze niet direct bij jou aan de deur zullen aankloppen.

Onbewust wordt er dan rekening mee gehouden, dat jij niet altijd meer klaarstaat en in de houding springt. Je ziet, het zijn eigenlijk kleine aanpassingen. Je mind niet meer jou laten wijsmaken dat je je niet vrij voelt.\

Een planning maken en je er aan houden. En nee durven zeggen. Ja, ik weet geeft medium Clarisa van Qmediums aan, het lijkt simpel, dat is het niet. Daarom zijn wij er, de mediums en paragnosten van Qmediums, om je hierbij te helpen. Waardoor je snel een vrijer gevoel zult gaan ervaren.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.