Houd het leven simpel, heb jezelf lief

Houd het leven simpelWas het leven maar zo simpel, hoor ik regelmatig als online medium op Qmediums, als ik de cliënt vertel dat het leven in de kern in feite heel simpel is. Het enige namelijk wat je hoeft te doen, is jezelf liefhebben.

Vaak is hier dan al een gesprek aan voorafgegaan, waarin de cliënt diverse vragen heeft gesteld en ik mijn paranormale gaven heb gebruikt om in te voelen op de energie en haar antwoorden heb gegeven in de vorm van een toekomstvoorspelling. Gelukkig staat deze cliënt dan ook open voor inzichten en volgen er vaak mooie gesprekken. Er is dan een behoefte, een behoefte die voortkomt uit ontevredenheid en niet gelukkig zijn. Waarbij vaak zelf wordt gedacht aan alles wat er is, dat het niet goed meer is en we ons er van willen verlossen.

Dan denken we dat we daarna onszelf wel gelukkig en tevreden gaan voelen. Helaas is dat niet zo, althans voor velen niet. Het geluk en tevreden zijn hangt niet af van wat er is, het hangt van jezelf af. Het is een gevoel in jezelf en als je dat kunt ervaren, daarbij kunt, ga dan eens kijken welke omstandigheden je zou willen ruimen. Misschien je partner, omdat je er dan achterkomt dat deze je toch niet kan geven wat je nodig hebt. Je baan, waar je voor jezelf geen voldoening uithaalt en het misschien wel over een hele andere boeg gaat gooien.

Het uitgangspunt voor ieder mens is, heb jezelf lief. Want als je dat kunt voelen, begrijpen en toepast, creëer je als vanzelf een leven waarin jij de dingen doet die goed voor jezelf zijn. Zijn de mensen om je heen diegenen die jij liefhebt en zij jou. Doe je de dingen die jou voldoening geven.

De meeste mensen leven hun leven, zonder dat ze weten wat ze zelf nodig hebben. Er is ze iets aangeleerd en dat is wat het is. Of ze daar zelf gelukkig door worden, komen ze in de loop van de tijd vanzelf wel achter. Vaak zie je dan dat je niet hebt gedaan, wat je diep van binnen zelf zou willen doen of hebben gedaan.

Dan start het proces van jezelf liefhebben. Dit is een zwaar proces, want je hebt nog geen idee wat jijzelf nodig hebt hiervoor. Je hebt nog geen idee dat je bezig bent met een proces van jezelf liefhebben. Jaren kunnen hier overheen gaan, en dan ineens, dan zie je wat je hebt gedaan en hebt bereikt. Dat is een gevoel van trots ervaren, dat zo binnenkomt.

En als je trots kunt zijn op jezelf, diegenen kunt bedanken die het in je leven zo moeilijk hebben gemaakt, dan kun je aannemen dat je bent veranderd. Zodanig bent veranderd dat je jezelf begint lief te hebben. Je ziet dat aan dingen en de mensen om je heen. Ze beginnen naar je te luisteren, ze vinden je inzichten interessant. Ze gaan je meer waarderen, respect voor je hebben. Je krijgt complimenten, maar ook even zoveel jaloezie. En ook dat vind je als mens die zichzelf liefheeft, logisch. Je begrijpt het waarom mensen jaloers zijn.

Je ziet, als je jezelf liefhebt, wat een ego te weeg kan brengen en wat een hart te weeg kan brengen. Jaloezie is het ego, die gunt een ander zijn geluk niet. En zo ervaar je op een gegeven moment dat het leven eigenlijk heel simpel is en het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is jezelf liefhebben.

Jezelf liefhebben is iets geheel anders dan egoïstisch zijn. Egoïsme komt voort uit het ego. Ik ben de beste, ik kan het, niemand is zo goed als ik ben. Ik moet meer hebben, ik zal het laten zien ook.

Jezelf liefhebben zegt, ik verdien een fijn leven, ik mag er zijn, ik hoef niet hoog van de toren te blazen, ik ben er voor mijzelf en voor anderen op eenzelfde manier. We kennen ze allemaal in onze omgeving, die krachtige mensen die altijd een lach op hun gezicht hebben, de juiste woorden uitspreken op het juiste moment en waar we respect voor hebben. We voelen dat die personen een bepaalde verfijnde energie uitstraalt, die we zelf ook wel zouden willen ervaren. Jaloers zijn we er niet op, we willen er van leren.

Dat zijn mensen die zichzelf liefhebben en begrijpen hoe simpel het leven eigenlijk is. Laat je verrassen door een online paragnost of medium van Qmediums die jou graag vertelt hoe of ook jij simpelweg jezelf kunt gaan leren liefhebben en welke positieve effecten dit heeft op jouw leven.

Medium Clarisa

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.