Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Schone schijn Qmediums

Schone schijn QmediumsSchone schijn Qmediums. Wat ooit zo mooi begon, begint aan alle kanten te scheuren en al lange tijd heb je geprobeerd het tij te keren en het lukt je niet tegen de stroom in te zwemmen. Je hebt al lange tijd het gevoel dat het tussen jou en je partner niet meer goed zit en al doe je je uiterste best er iets van te maken, er mist iets, de verbinding is weg en het maakt je boos, verdrietig en je wilt het niet, maar de gedachten is al vaak door je hoofd geschoten, “misschien ben ik wel beter af alleen.” Toch neem je de beslissing niet, want ja, de kinderen, het huis, de familie, de vrienden, het kan gewoonweg niet. Hoe moet het financieel, ga ik het allemaal wel redden, hoe gaat hij er op reageren. Je leeft van de ene slapeloze nacht, in de andere en doet je geen goed. Je bent moe, heel moe en waarom ziet hij het nu allemaal zelf niet in.

De gesprekken tussen jullie beiden gaan al lange tijd nergens meer over. Voor de vorm bezoeken jullie samen familiebijeenkomsten en vrienden, maar er is sprake van schone schijn. Quasi gezellig keuvel je dan met je ouders, je vriendinnen en je hebt ook al iemand in vertrouwen genomen en die heeft je overladen met allemaal goedbedoelde adviezen en diep in je hart, weet je, ze heeft gelijk, maar de stap te zetten, die is knap lastig. Je gaat niet zomaar iets weggooien. Maar je bent klaar met het ophouden van de schone schijn. Zodra jullie weer thuis zijn, wordt er gezwegen, de kinderen zijn er de dupe van en de sfeer in huis is om te snijden. Ondanks dat je al vaker een balletje hebt opgegooid, eerst vriendelijk en liefdevol, merk je aan jezelf dat je steeds meer de bicth in huis aan het worden bent, die er voor zorgt alle ballen in de lucht te houden, maar het bijna niet meer kan opbrengen. Je houdt dit toneelstukje niet meer vol, zodra anderen er bij zijn, is alles koek en ei, zodra jullie in elkaars gezelschap zijn, wordt er niet gesproken.

Je wilt hier vanaf, je gaat er compleet aan onderdoor. Je hebt al diverse malen in een woede uitbarsting gezegd dat het voor jou helemaal klaar is de schone schijn nog op te houden, maar dan loopt hij weg, wat jou nog kwader maakt. Jullie sukkelen zo al een paar jaar en op een gegeven moment laat je het voor wat het is. Moegestreden begin je jezelf te verwaarlozen en denkt, waar doe ik het nog allemaal voor. Chocolade is je vriend geworden en het interesseert je niets dat de kilo’s er aan vliegen, waarom zou je jezelf nog leuk vinden! Je partner is steeds vaker weg van huis en ondanks je dat aan de ene kant woedend maakt, vind je het aan de andere kant ook wel fijn, het geeft rust. Die beladen sfeer is er dan even niet. Inmiddels ben je gaan slapen in de logeerkamer, want naast hem in bed liggen, geeft je kriebels. Dan kom je tot een ontdekking dat hij ineens wel heel veel avonden moet overwerken, bij vrienden is en ineens veel gezelliger in huis is geworden. Je slaat er geen acht p, je bent blij dat de sfeer in huis beter voelt en ook jij fleurt er van op.

Zijn telefoon maakt een geluidje, nieuwsgierig als je bent, werp je een blik op het apparaat. Een zeker A stuurt een erotisch getint berichtje. Bij jou gaan ineens alle alarmbellen af! Wat is dit, lood in je schoenen. Zou hij vreemd gaan? Zou hij er een vrouw op nahouden? Ben ik zo blind geweest? Je rent naar de badkamer en in blinde woede, gooi je hem het bericht wat je op zijn telefoon zag, voor de voeten. Hij geeft geen antwoord, je wordt nog bozer en rukt de douche open. Hij kijkt je aan met een blik van, wie denk jij wel dat jij bent! Je druipt af, je ziet in dat het geen zin heeft om zo te zijn. Ineens vallen er veel kwartjes, de schone schijn die jullie al lange tijd ophouden, het gevoel dat je had hem niet meer te kunnen vertrouwen, wordt bevestigd.

Voor jou is de maat nu vol en je pakt een koffer, smijt deze vol met kleren van hem en zet deze bij de voordeur. Zo, die kan hij meenemen en hij hoeft nooit meer terug te komen. Hij zegt nog steeds niet, laat de koffer staan en loopt de deur uit. Jou met veel vraagtekens achterlatend. Je kan het niet meer opbrengen, met rode ogen kom je aan op je werk en daar gooi je alles er uit. Je baas zegt, ga jij maar lekker naar huis, eerst eens alles op een rijtje zetten. Je bent blij met het aanbod en weer eenmaal thuis, begint het goed tot je door te dringen. Je hebt te lang de schone schijn opgehouden je hebt niet gezien wat er onder je neus gebeurde. Je hebt er zelf aan meegewerkt de schone schijn op te houden en je besluit tot rigoureuze maatregelen. Je besluit eens en voor altijd voor jezelf te kiezen en nooit, nooit meer jezelf te kort te doen. Je wilt een scheiding en die gaat er komen ook. Je overziet nog niet de consequenties van je besluit, maar zo verder, de schone schijn ophouden voor de buitenwereld, terwijl er met je wordt gesold. Nee, je laat je niet meer kleineren. Je staat op en begint jouw waarheid uit te spreken. Ondanks alles wat er nu voor je ligt, weet je één ding heel zeker. Nooit meer schone schijn!

Zit jij on zo’n situatie. Heb je het gevoel vast te zitten in een relatie waarin je afstevent op een breuk en wil je af van de schone schijn? Bel dan eens een keer een collega of met mij, Clarisa op Qmediums

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart