Schone schijn Qmediums

Schone schijn QmediumsSchone schijn Qmediums. Wat ooit zo mooi begon, begint aan alle kanten te scheuren en al lange tijd heb je geprobeerd het tij te keren en het lukt je niet tegen de stroom in te zwemmen. Je hebt al lange tijd het gevoel dat het tussen jou en je partner niet meer goed zit en al doe je je uiterste best er iets van te maken, er mist iets, de verbinding is weg en het maakt je boos, verdrietig en je wilt het niet, maar de gedachten is al vaak door je hoofd geschoten, “misschien ben ik wel beter af alleen.” Toch neem je de beslissing niet, want ja, de kinderen, het huis, de familie, de vrienden, het kan gewoonweg niet. Hoe moet het financieel, ga ik het allemaal wel redden, hoe gaat hij er op reageren. Je leeft van de ene slapeloze nacht, in de andere en doet je geen goed. Je bent moe, heel moe en waarom ziet hij het nu allemaal zelf niet in.

De gesprekken tussen jullie beiden gaan al lange tijd nergens meer over. Voor de vorm bezoeken jullie samen familiebijeenkomsten en vrienden, maar er is sprake van schone schijn. Quasi gezellig keuvel je dan met je ouders, je vriendinnen en je hebt ook al iemand in vertrouwen genomen en die heeft je overladen met allemaal goedbedoelde adviezen en diep in je hart, weet je, ze heeft gelijk, maar de stap te zetten, die is knap lastig. Je gaat niet zomaar iets weggooien. Maar je bent klaar met het ophouden van de schone schijn. Zodra jullie weer thuis zijn, wordt er gezwegen, de kinderen zijn er de dupe van en de sfeer in huis is om te snijden. Ondanks dat je al vaker een balletje hebt opgegooid, eerst vriendelijk en liefdevol, merk je aan jezelf dat je steeds meer de bicth in huis aan het worden bent, die er voor zorgt alle ballen in de lucht te houden, maar het bijna niet meer kan opbrengen. Je houdt dit toneelstukje niet meer vol, zodra anderen er bij zijn, is alles koek en ei, zodra jullie in elkaars gezelschap zijn, wordt er niet gesproken.

Je wilt hier vanaf, je gaat er compleet aan onderdoor. Je hebt al diverse malen in een woede uitbarsting gezegd dat het voor jou helemaal klaar is de schone schijn nog op te houden, maar dan loopt hij weg, wat jou nog kwader maakt. Jullie sukkelen zo al een paar jaar en op een gegeven moment laat je het voor wat het is. Moegestreden begin je jezelf te verwaarlozen en denkt, waar doe ik het nog allemaal voor. Chocolade is je vriend geworden en het interesseert je niets dat de kilo’s er aan vliegen, waarom zou je jezelf nog leuk vinden! Je partner is steeds vaker weg van huis en ondanks je dat aan de ene kant woedend maakt, vind je het aan de andere kant ook wel fijn, het geeft rust. Die beladen sfeer is er dan even niet. Inmiddels ben je gaan slapen in de logeerkamer, want naast hem in bed liggen, geeft je kriebels. Dan kom je tot een ontdekking dat hij ineens wel heel veel avonden moet overwerken, bij vrienden is en ineens veel gezelliger in huis is geworden. Je slaat er geen acht p, je bent blij dat de sfeer in huis beter voelt en ook jij fleurt er van op.

Zijn telefoon maakt een geluidje, nieuwsgierig als je bent, werp je een blik op het apparaat. Een zeker A stuurt een erotisch getint berichtje. Bij jou gaan ineens alle alarmbellen af! Wat is dit, lood in je schoenen. Zou hij vreemd gaan? Zou hij er een vrouw op nahouden? Ben ik zo blind geweest? Je rent naar de badkamer en in blinde woede, gooi je hem het bericht wat je op zijn telefoon zag, voor de voeten. Hij geeft geen antwoord, je wordt nog bozer en rukt de douche open. Hij kijkt je aan met een blik van, wie denk jij wel dat jij bent! Je druipt af, je ziet in dat het geen zin heeft om zo te zijn. Ineens vallen er veel kwartjes, de schone schijn die jullie al lange tijd ophouden, het gevoel dat je had hem niet meer te kunnen vertrouwen, wordt bevestigd.

Voor jou is de maat nu vol en je pakt een koffer, smijt deze vol met kleren van hem en zet deze bij de voordeur. Zo, die kan hij meenemen en hij hoeft nooit meer terug te komen. Hij zegt nog steeds niet, laat de koffer staan en loopt de deur uit. Jou met veel vraagtekens achterlatend. Je kan het niet meer opbrengen, met rode ogen kom je aan op je werk en daar gooi je alles er uit. Je baas zegt, ga jij maar lekker naar huis, eerst eens alles op een rijtje zetten. Je bent blij met het aanbod en weer eenmaal thuis, begint het goed tot je door te dringen. Je hebt te lang de schone schijn opgehouden je hebt niet gezien wat er onder je neus gebeurde. Je hebt er zelf aan meegewerkt de schone schijn op te houden en je besluit tot rigoureuze maatregelen. Je besluit eens en voor altijd voor jezelf te kiezen en nooit, nooit meer jezelf te kort te doen. Je wilt een scheiding en die gaat er komen ook. Je overziet nog niet de consequenties van je besluit, maar zo verder, de schone schijn ophouden voor de buitenwereld, terwijl er met je wordt gesold. Nee, je laat je niet meer kleineren. Je staat op en begint jouw waarheid uit te spreken. Ondanks alles wat er nu voor je ligt, weet je één ding heel zeker. Nooit meer schone schijn!

Zit jij on zo’n situatie. Heb je het gevoel vast te zitten in een relatie waarin je afstevent op een breuk en wil je af van de schone schijn? Bel dan eens een keer een collega of met mij, Clarisa op Qmediums

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Sarah Kay
000592
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Marie
000601
 

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Dion
000610
 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Margret
000612
 

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Joys
000594
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Rachel 2
000602
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Mirjam
000605
  

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Magnificent Soul
000604
 

Angelic Mysta
000608
 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.