Tarotkaarten, Wat is tarot?

Tarotkaarten, Wat is tarot?Tarotkaarten, Wat is tarot?. De tarot is een set van kaarten die door middel van leggingen antwoord kunnen geven op bepaalde vragen. De afbeeldingen en symbolen hebben ieder meerdere betekenissen die een beeld kunnen geven van een ervaring of een innerlijk beeld. Soms krijgt u een bevestiging van wat u reeds weet, maar het antwoord dat de kaarten geven kan ook als een complete verrassing komen.
Iedereen beschikt over een onderbewustzijn, wat ook wel het zesde zintuig of intuïtie wordt genoemd. De meeste mensen durven hier niet op te vertrouwen en willen meer bevestiging of zekerheid. Een legging met tarot kaarten kan hierbij helpen. De antwoorden die de kaarten geven verstevigen het zelfvertrouwen en kan helpen meer op één lijn te komen met het onderbewuste.
Tarot is een onderdeel van de westerse mysterietraditie. Het wordt vaak gebruikt om de toekomst te voorspellen. De vraag waarom en hoe het werkt is nog steeds niet beantwoordt. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat de tarot een verbinding heeft of maakt met een andere dimensie. Deze is niet zichtbaar, en wordt ook wel aangeduid met het bovennatuurlijke. Anderen denken dat een legging een reflectie is van wat wij al weten, van onszelf en ons innerlijk.
Welke verklaring waarheid is, is niet te zeggen. Dat tarot werkt is wel duidelijk. Door de symboliek heeft elke kaart de mogelijkheid om gebeurtenissen en gevoelens duidelijk te beschrijven.

De grote Arcana
Een set tarot kaarten bestaat uit de grote en kleine Arcana. Hoewel alle kaarten relevant zijn en een eigen betekenis hebben, is de grote Arcana ‘de sleutel van kennis van tarot’. De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten.
‘Arcana’ wordt in het Latijn uitgelegd als ‘mysterie’ of ‘geheim’. De kaarten van de grote Arcana kunnen verschillende fases uitbeelden van het leven. Iedereen maakt verschillende fases door, en deze zijn vertegenwoordigd in de kaarten van de grote Arcana.
Het is belangrijk om te weten dat elke kaart verschillende betekenissen kan hebben. Daarnaast is een kaart op meerdere manieren uit te leggen. Zoals het leven niet zwart-wit is, is een tarot legging of –kaart dat ook niet. Een mens is niet alleen maar gelukkig of verdrietig of boos. Als je er vanuit gaat dat de tarot een weerspiegeling is van je leven, zullen er nuances moeten worden aangebracht in de lezing van de kaarten. Er kan veel betekenis verborgen zijn in de grijze gebieden.
Onderstaand zijn de kaarten van de grote Arcana afgebeeld. De link geeft toegang tot een korte beschrijving van de kaart. Om te kaarten goed te leren kennen, met de bijbehorende betekenissen, is het verstandig om een boek aan te schaffen. Er zijn boeken verkrijgbaar, passend bij de verschillende tarot spellen.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.