Zielen afkomstig van Sterrenvolken

Zielen afkomstig van SterrenvolkenZielen afkomstig van Sterrenvolken en verder gevorderde beschavingen bezitten veel innerlijke wijsheid. Deze innerlijke wijsheid vibreert op een ‘hoger’ niveau dan de trillingen van angst, agressie, overheersing, afscheiding.
Eén van de grote uitdagingen van deze zielen is zich aanpassen aan de lagere en tragere trillingen van de aarde en hun plek vinden op deze planeet
Het is een heel natuurlijk proces waarom deze zielen nodig zijn, namelijk om te helpen een andere realiteit te creëren die verbonden is met liefdeskracht
De uitdaging hierin is trouw te blijven aan die innerlijke wijsheid met een heel diep zielsvertrouwen, juist terwijl je ook deel uitmaakt van een plek die heel verschillend is als waar jij vandaan komt.
Je weet of ontdekt nu dat je een heilige verbinding hebt met de wijsheden van Sterrenvolkeren van Sirius en/of andere wezens die vanuit onvoorwaardelijke liefde helpen.
Het is dus helemaal niet vreemd maar wel heel belangrijk te weten dat je hier niet alleen in bent. Alleen is het geen veelvoorkomend Zielstype op planeet Aarde. Het vraagt heel veel moed en kracht om een doelgericht leven te leiden in een trilling die lager is dan je eigen natuurlijke trilling.
Je kan je herinneren wie je diep van binnen bent, je hoeft je niet meer aan te passen aan rolmodellen die jou wijsmaken hoe je je moet gedragen, hoe je zou moeten zijn. Want jij bent hier om een nieuwe manier van leven te creëren die resoneert met spirituele waarheid.
Weet dat je geleid wordt om vertrouwen te hebben in die oude wijsheid, te onderzoeken waarom en waaraan je twijfelt en hierin vertrouwen te houden in je hart.
De leiding die je ontvangt is meestal niet logisch. Er is wel een hogere Goddelijke logica te ontdekken en als jij voelt dat je hart helemaal opengaat, is dit een teken dat dit jouw waarheid is.
Belangrijke noot: lees de woorden hoger of lager/trager niet als een oordeel. Elke dimensie heeft haar eigen trilling.

Warme hartegroet
Mieke