Zolang je met angst leeft

Zolang je met angst leeftZolang je met angst leeft. Zolang je met angst leeft, durf je je niet over te geven aan de liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander, lukt niet, zolang je leeft vanuit angst. Velen weten niet dat ze leven vanuit angst, er is namelijk niet een zichtbare aanleiding, of iets waar je daadwerkelijk bang voor bent. Het is een manier van leven, die je in de loop van de tijd eigen hebt gemaakt.

Hoe ziet leven vanuit angst er in de praktijk uit
De manier van leven zoals je die jezelf hebt aangemeten vanuit angst, laat zich zien in: bang om voor jezelf op te komen, vasthouden aan situaties die je hebben geraakt. Daar allerlei gevoelens bij hebben, als boosheid en de ander minachten. Onzeker voor nieuwe situaties. Veel nadenken en twijfelen of je iets wel of niet zou moeten doen. Bang zijn je baan kwijt te raken. Je zorgen maken over de toekomst. Bang dat je partner niet meer van je houdt en constant om bevestiging vragen. Vaak ruzie hebben met iemand, omdat die ander niet doet wat jij wilt. Gevoel hebben dat je niet meetelt. Gevoel hebben dat anderen niets voor je over hebben en jij altijd voor iedereen wel klaarstaat. Bij het minste of geringste de balans kwijtraken. Opmerkingen van anderen die je diep raken en dagen door van slag kunt zijn.

Angst omzetten in kracht
Dit herkennen en erkennen in jezelf, is een ongelooflijk mooie stap voorwaarts, maar dan. Dan is er werk aan de winkel. Hoe ga je de angst die je nu in jezelf herkent, omzetten in kracht! Want leven vanuit kracht, zegt: Ik heb lef, ik heb durf. Ik ben in balans. Ik laat me niet door iedereen meer van mijn stuk brengen. Ik ben niet bang mijn baan kwijt te raken of mijn partner, want ik wil mijzelf niet meer kwijtraken. Ik wil leven, ik wil genieten!

Hulp is dichtbij
Je kunt je angst zelf omzetten in kracht, dat kan ieder mens. Alleen als je dit met hulp en begeleiding zou kunnen doen, ben je sneller door het proces. Waardoor je eerder zover bent dat je de angst onder ogen hebt durven zien, zou dat wel heel erg fijn zijn toch. Deze hulp en ondersteuning is dichtbij in de vorm van telefonische begeleiding door mediums, paragnosten, coaches, counselors die je vindt op www.qmediums.nl. Dit is een gekwalificeerde spirituele hulplijn waar jij de hulp kunt krijgen die je nodig hebt om angst om te zetten in kracht.

Waarom zou je angst omzetten in kracht?
Angst verlamt een mens, je durft niet jezelf te zijn. En zolang als jij jezelf niet durft te zijn, bepalen anderen voor jou wat goed is. Zullen anderen over je heen blijven lopen. Zul je geen respect van anderen ontvangen. Angst haalt je weg bij de liefde voor jezelf. Als je niet lief bent voor jezelf, zul je nooit voor jezelf gaan opkomen. Dan krop je alles op, stop je onder het tapijt. Met gevolg dat je nooit doet wat jij zelf zou willen en kunnen.

Als je leeft vanuit de angst, durf je in een relatie geen tegengas te geven. Je bent namelijk heel bang dat die ander jou dan niet meer leuk vindt en dat je de ander kwijtraakt. Dus je blijft stilletjes zitten, alles accepterend. Af en toe flink boos wordend, omdat je het gedrag van de ander niet tolereert, maar toch, het blijft hierbij. En aangezien jullie naar elkaar toe niet eerlijk zijn, want er wordt niets uitgesproken, verdwijnt de ander uit je leven. En daar ben je nu juist zo bang voor. De angst zorgt ervoor dat je de liefde niet durft te omarmen.

Zie je hoe belangrijk of het is, de angst die je voelt om te zetten in kracht. Want vanuit kracht, de liefde voor jezelf, ben je niet meer bang ergens voor. Zal de ander je ook niet verlaten, want je laat jezelf zien en zegt waar het op staat. En zou het zomaar kunnen zijn, dat jij zelf zegt, ik vertrek!

Zolang je met angst leeft, blijf je op zoek naar liefde. Liefde voor jezelf en de liefde van een ander. Doorbreek deze cirkel door te bellen met top mediums op www.qmediums.nl. Zij weten precies hoe ze jou in je kracht moeten zetten, om nergens meer bang voor te zijn. En liefde toe te durven laten voor jezelf en anderen.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.