Zolang je met angst leeft

Zolang je met angst leeftZolang je met angst leeft. Zolang je met angst leeft, durf je je niet over te geven aan de liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander, lukt niet, zolang je leeft vanuit angst. Velen weten niet dat ze leven vanuit angst, er is namelijk niet een zichtbare aanleiding, of iets waar je daadwerkelijk bang voor bent. Het is een manier van leven, die je in de loop van de tijd eigen hebt gemaakt.

Hoe ziet leven vanuit angst er in de praktijk uit
De manier van leven zoals je die jezelf hebt aangemeten vanuit angst, laat zich zien in: bang om voor jezelf op te komen, vasthouden aan situaties die je hebben geraakt. Daar allerlei gevoelens bij hebben, als boosheid en de ander minachten. Onzeker voor nieuwe situaties. Veel nadenken en twijfelen of je iets wel of niet zou moeten doen. Bang zijn je baan kwijt te raken. Je zorgen maken over de toekomst. Bang dat je partner niet meer van je houdt en constant om bevestiging vragen. Vaak ruzie hebben met iemand, omdat die ander niet doet wat jij wilt. Gevoel hebben dat je niet meetelt. Gevoel hebben dat anderen niets voor je over hebben en jij altijd voor iedereen wel klaarstaat. Bij het minste of geringste de balans kwijtraken. Opmerkingen van anderen die je diep raken en dagen door van slag kunt zijn.

Angst omzetten in kracht
Dit herkennen en erkennen in jezelf, is een ongelooflijk mooie stap voorwaarts, maar dan. Dan is er werk aan de winkel. Hoe ga je de angst die je nu in jezelf herkent, omzetten in kracht! Want leven vanuit kracht, zegt: Ik heb lef, ik heb durf. Ik ben in balans. Ik laat me niet door iedereen meer van mijn stuk brengen. Ik ben niet bang mijn baan kwijt te raken of mijn partner, want ik wil mijzelf niet meer kwijtraken. Ik wil leven, ik wil genieten!

Hulp is dichtbij
Je kunt je angst zelf omzetten in kracht, dat kan ieder mens. Alleen als je dit met hulp en begeleiding zou kunnen doen, ben je sneller door het proces. Waardoor je eerder zover bent dat je de angst onder ogen hebt durven zien, zou dat wel heel erg fijn zijn toch. Deze hulp en ondersteuning is dichtbij in de vorm van telefonische begeleiding door mediums, paragnosten, coaches, counselors die je vindt op www.qmediums.nl. Dit is een gekwalificeerde spirituele hulplijn waar jij de hulp kunt krijgen die je nodig hebt om angst om te zetten in kracht.

Waarom zou je angst omzetten in kracht?
Angst verlamt een mens, je durft niet jezelf te zijn. En zolang als jij jezelf niet durft te zijn, bepalen anderen voor jou wat goed is. Zullen anderen over je heen blijven lopen. Zul je geen respect van anderen ontvangen. Angst haalt je weg bij de liefde voor jezelf. Als je niet lief bent voor jezelf, zul je nooit voor jezelf gaan opkomen. Dan krop je alles op, stop je onder het tapijt. Met gevolg dat je nooit doet wat jij zelf zou willen en kunnen.

Als je leeft vanuit de angst, durf je in een relatie geen tegengas te geven. Je bent namelijk heel bang dat die ander jou dan niet meer leuk vindt en dat je de ander kwijtraakt. Dus je blijft stilletjes zitten, alles accepterend. Af en toe flink boos wordend, omdat je het gedrag van de ander niet tolereert, maar toch, het blijft hierbij. En aangezien jullie naar elkaar toe niet eerlijk zijn, want er wordt niets uitgesproken, verdwijnt de ander uit je leven. En daar ben je nu juist zo bang voor. De angst zorgt ervoor dat je de liefde niet durft te omarmen.

Zie je hoe belangrijk of het is, de angst die je voelt om te zetten in kracht. Want vanuit kracht, de liefde voor jezelf, ben je niet meer bang ergens voor. Zal de ander je ook niet verlaten, want je laat jezelf zien en zegt waar het op staat. En zou het zomaar kunnen zijn, dat jij zelf zegt, ik vertrek!

Zolang je met angst leeft, blijf je op zoek naar liefde. Liefde voor jezelf en de liefde van een ander. Doorbreek deze cirkel door te bellen met top mediums op www.qmediums.nl. Zij weten precies hoe ze jou in je kracht moeten zetten, om nergens meer bang voor te zijn. En liefde toe te durven laten voor jezelf en anderen.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl