Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Zolang je met angst leeft

Zolang je met angst leeftZolang je met angst leeft. Zolang je met angst leeft, durf je je niet over te geven aan de liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander, lukt niet, zolang je leeft vanuit angst. Velen weten niet dat ze leven vanuit angst, er is namelijk niet een zichtbare aanleiding, of iets waar je daadwerkelijk bang voor bent. Het is een manier van leven, die je in de loop van de tijd eigen hebt gemaakt.

Hoe ziet leven vanuit angst er in de praktijk uit
De manier van leven zoals je die jezelf hebt aangemeten vanuit angst, laat zich zien in: bang om voor jezelf op te komen, vasthouden aan situaties die je hebben geraakt. Daar allerlei gevoelens bij hebben, als boosheid en de ander minachten. Onzeker voor nieuwe situaties. Veel nadenken en twijfelen of je iets wel of niet zou moeten doen. Bang zijn je baan kwijt te raken. Je zorgen maken over de toekomst. Bang dat je partner niet meer van je houdt en constant om bevestiging vragen. Vaak ruzie hebben met iemand, omdat die ander niet doet wat jij wilt. Gevoel hebben dat je niet meetelt. Gevoel hebben dat anderen niets voor je over hebben en jij altijd voor iedereen wel klaarstaat. Bij het minste of geringste de balans kwijtraken. Opmerkingen van anderen die je diep raken en dagen door van slag kunt zijn.

Angst omzetten in kracht
Dit herkennen en erkennen in jezelf, is een ongelooflijk mooie stap voorwaarts, maar dan. Dan is er werk aan de winkel. Hoe ga je de angst die je nu in jezelf herkent, omzetten in kracht! Want leven vanuit kracht, zegt: Ik heb lef, ik heb durf. Ik ben in balans. Ik laat me niet door iedereen meer van mijn stuk brengen. Ik ben niet bang mijn baan kwijt te raken of mijn partner, want ik wil mijzelf niet meer kwijtraken. Ik wil leven, ik wil genieten!

Hulp is dichtbij
Je kunt je angst zelf omzetten in kracht, dat kan ieder mens. Alleen als je dit met hulp en begeleiding zou kunnen doen, ben je sneller door het proces. Waardoor je eerder zover bent dat je de angst onder ogen hebt durven zien, zou dat wel heel erg fijn zijn toch. Deze hulp en ondersteuning is dichtbij in de vorm van telefonische begeleiding door mediums, paragnosten, coaches, counselors die je vindt op www.qmediums.nl. Dit is een gekwalificeerde spirituele hulplijn waar jij de hulp kunt krijgen die je nodig hebt om angst om te zetten in kracht.

Waarom zou je angst omzetten in kracht?
Angst verlamt een mens, je durft niet jezelf te zijn. En zolang als jij jezelf niet durft te zijn, bepalen anderen voor jou wat goed is. Zullen anderen over je heen blijven lopen. Zul je geen respect van anderen ontvangen. Angst haalt je weg bij de liefde voor jezelf. Als je niet lief bent voor jezelf, zul je nooit voor jezelf gaan opkomen. Dan krop je alles op, stop je onder het tapijt. Met gevolg dat je nooit doet wat jij zelf zou willen en kunnen.

Als je leeft vanuit de angst, durf je in een relatie geen tegengas te geven. Je bent namelijk heel bang dat die ander jou dan niet meer leuk vindt en dat je de ander kwijtraakt. Dus je blijft stilletjes zitten, alles accepterend. Af en toe flink boos wordend, omdat je het gedrag van de ander niet tolereert, maar toch, het blijft hierbij. En aangezien jullie naar elkaar toe niet eerlijk zijn, want er wordt niets uitgesproken, verdwijnt de ander uit je leven. En daar ben je nu juist zo bang voor. De angst zorgt ervoor dat je de liefde niet durft te omarmen.

Zie je hoe belangrijk of het is, de angst die je voelt om te zetten in kracht. Want vanuit kracht, de liefde voor jezelf, ben je niet meer bang ergens voor. Zal de ander je ook niet verlaten, want je laat jezelf zien en zegt waar het op staat. En zou het zomaar kunnen zijn, dat jij zelf zegt, ik vertrek!

Zolang je met angst leeft, blijf je op zoek naar liefde. Liefde voor jezelf en de liefde van een ander. Doorbreek deze cirkel door te bellen met top mediums op www.qmediums.nl. Zij weten precies hoe ze jou in je kracht moeten zetten, om nergens meer bang voor te zijn. En liefde toe te durven laten voor jezelf en anderen.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl

Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.