Kwaliteit mediums voor een goed advies

Luister eens naar de dieren

Toen ik nog een klein meisje was ik altijd te vinden bij de dieren in de weide. Zelfs met het paard van de melkboer had ik hele gesprekken ‘’ja lang geleden dus’’ en zolang ik mij kon herinneren waren er dieren bij ons thuis. Toen ik nog een klein meisje was ik altijd te vinden bij de dieren in de weide.
Zelfs met het paard van de melkboer had ik hele gesprekken ‘’ja lang geleden dus’’ en zolang ik mij kon herinneren waren er dieren bij ons thuis.
Alles is er al geweest bij ons thuis. Honden, katten, cavia’s hamsters, parkieten, zangvogeltjes waar ik even de naam niet meer van weet, maar roepen deden ze wel.
Al in de ochtend als je dan op kwam dan riepen ze als in een koor dat ze honger hadden. Hoe kun je dit nu weten? Heel simpel door te luisteren leer je je huisdier kennen.

Door te kijken naar hun gedrag en te luisteren naar hun klank kun je veel over ze te weten komen.
Ik ben er wel vaak op aangekeken met een ongelovige blik maar uiteindelijk begon men toch ook erop te letten en werd het contact met het huisdier toch wat verdiept.
Het is echt niet zo ’zoals de boeren zeggen, ‘’ach het is maar een dier’’ want daar gaan alle haren op mijn lichaam een flink eind van omhoog staan.
Kijk maar eens heel goed in de ogen van je kat of hond dan zal je er uiteindelijk wel een stukje herkenning in gaan krijgen.
Door veel contact te maken met je dier ga je leren en herkennen wat er speelt. Bij honden zie je uiteraard veel blijdschap.

Ze zijn vol vreugde om je te zien en om bij je te zijn. Maar het kan ook opeens gebeuren dat ze zich niet lekker voelen en dan verandert hun gedrag. Ik herkende het aan de klank van de stem van mijn hond. Ze kon dan opeens zo kreunen en omdat ik haar kon lezen begon ik een gesprek met haar. Ze kon zich stierlijk vervelen en dan vroeg ze mijn aandacht door bepaalde tonen te laten horen waardoor ik voelde dat ze zich verveelde.
Ze wilde dan naar buiten rennen op het veld en uren later pas weer thuiskomen.
Ik heb heel wat staan toeteren van frustratie omdat ze niet wilde terug komen.
Als ze dan kwam hadden we wel even een flinke woordenwisseling met elkaar want een uurtje oké maar geen 3 uur weg zijn.
Ze keek mij dan aan zoals alleen maar een hond dat kan en ze wist precies dat ze mij dan weer in mijn hart raakte.

Communiceren is echt mogelijk en je leert je dier kennen als geen ander. Soms kon ze heel geïrriteerd zijn omdat ze iets niet vertrouwde en dan voelde ik dat er iets gaande was.
Dan kreeg ze een dikke streep op haar rug en wist ik dat er onraad was.
Zo was en een inbraak op de galerij waar ik woonde en ze had mij al gewaarschuwd door zo alert te zijn.
Ze blafte niet maar trok mijn aandacht op een andere manier.
En inderdaad ik zag nog net een paar lui wegrennen met de spullen van de buurvrouw.

Katten zijn heel anders dan honden en hebben echt geen baasje.
De kat heeft personeel zoals je misschien al weet en verlangen gewoon dat je dingen op hun tijd uitvoert.
Vanmorgen lag er weer een heerlijk cadeau in de keuken ‘’restanten van een vogeltje’’ waardoor ik wel weer even de neiging kreeg om zijn snoet erdoor te halen maar ach zit nu eenmaal in de aard van een kat en ik noem hem wel liefkozend killer.
Hij kijkt alleen maar al knipogend ik heb toch niets anders te doen dus waar maak je je druk om.
En hij gaat gewoon weer verder met zijn poetsbeurt.

Niet aanraken als hij humeurig is, niets zeggen als hij waakzaam is, niet voorbij lopen als ie in gedachten is, niet praten als ie wil slapen dan beweegt alleen het puntje van zijn staart.
En als ie honger heeft en al jammerend binnen komt ‘’is het eten al klaar ‘’’dan rennen we de trap op om meneer zijn eten te geven.
Als het niet bevalt kijkt hij me aan met een blik ‘’is er niets anders’’ en dan eet hij het niet op.
Op de vraag wil je vers vlees zegt zijn gemauw genoeg.
Dus zeg nu niet dat communicatie niet mogelijk is want dat is er zeker wel.

Dieren zijn slimmer dan je zou denken.
En ze zien en voelen uiteraard meer dan wij mensen.
Al gehoord dat de vogels meer dan normaal aanwezig zijn en dat ze van vroeg in de morgen tot in de late avond aan het roepen zijn?
Dit is ook in deze vernieuwde tijd al lang geleden aangekondigd. ‘’Luister en let op de vogels want zij kondigen het nieuwe begin aan’’.
De dieren zijn meer communicatief dan anders en als je merkt dat je dier meer aandacht vraagt dan anders let eens op wat ze je willen vertellen.

Andere jaren stonden er koeien in de wei tegenover ons huis en dan hoorde ik ze loeien tot ’s avonds laat.
Het gaf een vertrouwd gevoel ‘’vast en zeker herkenning vanuit andere levens’’.
Dit jaar staan er schapen en lammetjes. En wat een vreugde is dat om ze te horen blaten. Dat is hun manier om te communiceren met elkaar.
En omdat ik gewend ben om naar ze te luisteren herken ik het meteen als ze onrustig zijn.

De boeren komen ze elke avond bij elkaar drijven en ze weten wanneer ze er zijn omdat hun gedrag dan anders wordt.
Meteen begint de hele kudde bijeen te lopen en beginnen ze gezamenlijk te mekkeren.
Dan weet ik dat er iets aan de gang is en ja hoor als ik dan uit het raam kijk dan zie ik dat de boeren er zijn en dat de schapen ze herkennen.
Dieren dom? Dacht het niet. Dieren hebben altijd aan onze zijde gestaan en dat doen ze nog steeds.

We moeten zorg dragen voor de dieren en liefdevol zijn, omdat ook zij ons nodig hebben om te groeien en te verwerken.
Ook al vallen de dieren onder een groepsziel toch zijn ze bezield en hebben wij ze nodig om met mekaar en naast elkaar ons karma af te wikkelen.

Ze geven ons zoveel liefde en plezier dat we er een beter mens van worden.
Dieren mensen hebben een groot hart voor de dieren en laten dat ook spreken.
Ik zeg, luister naar de dieren en ga leren om hun taal te verstaan . Dat geeft je nog meer vreugde en plezier in het samenzijn en je groeit hierdoor verder naar bewustzijn met je huisdier.

Wil je eens praten over je huisdier met iemand die gespecialiseerd is in dieren kijk dan eens welke consulent je daarbij kan helpen.

Hartegroet,
Elisa-Lis

Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.